همه چیز درباره تولید محتوا در شبکه های اجتماعی

در دنیای دیجیتال امروز، شبکه‌ های اجتماعی نه تنها به عنوان ابزاری برای ارتباط و تعامل استفاده می‌ شوند بلکه به میدانی برای خلق و اشتراک محتوا تبدیل شده‌ اند. تولید محتوا در شبکه‌ های اجتماعی، فراتر از یک فعالیت سرگرمی، به یک جنبه حیاتی در استراتژی‌ های بازاریابی دیجیتال و برند سازی تبدیل شده است. این مقاله به بررسی عمیق مفهوم تولید محتوا در فضای مجازی می‌ پردازد، از شناخت انواع محتوا در شبکه های اجتماعی و اصول اساسی خلق آن گرفته تا تکنیک‌ ها و استراتژی‌ های موثر برای جذب مخاطب و ایجاد تعامل. با توجه به تغییرات سریع و پیشرفت‌ های مداوم در فضای دیجیتال، این مقاله راهنمای جامعی برای فهم بهتر و به‌ کارگیری مؤثرتر ابزارها و رویکردهای نوین در عرصه تولید محتوا در شبکه‌ های اجتماعی ارائه می‌ دهد.

اهمیت تولید محتوا در شبکه های اجتماعی

یک برنامه محتوایی شبکه اجتماعی باکیفیت می توانند در افزایش فالوورها و دسترسی به افراد بیشتر موثر باشد. در صورتی که به درستی مورد استفاده قرار گیرد، بازاریابی شبکه های اجتماعی با دستیابی به مشتریانی که زمان زیادی را به صورت آنلاین سپری می کنند، برند شما به سطح جدیدی دست می یابد.

اهمیت تولید محتوا در شبکه های اجتماعی

محتوای شبکه های اجتماعی باید در استراتژی بازاریابی دیجیتال شما گنجانده شود، زیرا یک ابزار بازاریابی مقرون به صرفه است که به کسب و کارهای کوچک امکان رقابت با شرکت های بزرگ و ارتباط طولانی مدت با مشتریان را ایجاد می کند. شبکه های اجتماعی به برند شما اجازه می دهند تا شخصیت منحصر به فرد خود را به نمایش بگذارد، اما فالوورهای شما انتظار محتوای باکیفیت جذاب را دارند که در مورد صنعت، برند و محصولات شما آن ها را آگاه می سازد.

شبکه اجتماعی می تواند ترافیک ورودی به وبسایت شما را افزایش دهد و یک ابزار فروش ضروری به حساب می آید. هرچه رویت پذیری آنلاین شما افزایش یابد، فرصت های بیشتری برای تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان دائمی و وفادار خواهید داشت. هر پستی که تولید می کنید یک فرصت جدید برای تبلیغ کسب و کار شماست، اما برنامه محتوایی شما باید شامل ترکیب درستی از پست های آموزشی، تبلیغاتی و تعاملی باشد که مشتریان را به خود جذب می کند.

مصرف کنندگان مدرن هر روز با حجم زیادی از تبلیغات مواجه می شوند؛ آن ها باهوش هستند و نمی خواهند کسب و کارهایی را دنبال کنند که همیشه به دنبال محصولات خود هستند. در عوض، مشتریان شما می خواهند محصولات و خدمات برند شما را خریداری کنند چون برای آن ها ارزش دارد، این ارزش می تواند در قالب یک محتوای سرگرم کننده، آموزشی یا تبلیغات فروش باشد.

لزوم داشتن برنامه برای تولید محتوا در شبکه های اجتماعی

تولید محتوای خوب برای شبکه های اجتماعی نیازمند برنامه است. یک برنامه محتوایی شبکه اجتماعی بخشی از استراتژی بازاریابی کلی شماست. این استراتژی به شما کمک می کند انواع محتوایی که بر روی پلتفرم های اجتماعی مختلف پست می کنید را بر اساس مخاطب خود برنامه ریزی کنید. یک برنامه محتوایی باید شامل استفاده از انواع مختلف محتوا ازجمله ویدئو، وبلاگ، کتاب های الکترونیکی و محتوای تولید شده برای استوری ها باشد.

بسته به نوع پلتفرم های شبکه های اجتماعی که استفاده می کنید، باید کپشن ها یا متن پست را طراحی کنید. به عنوان مثال، اگر برنامه ریزی کرده اید که یک عکس از مشتری هنگام استفاده از محصول را پست کنید،‌ باید به مخاطب داستان عکس را توضیح دهید تا به او در درک محتوا کمک کنید. کپشن ها نیز یک روش عالی برای برقراری ارتباط با مخاطب هستند زیرا می توانید از آن ها بخواهید نظر خود را بنویسند یا تجربه شخصی خود را در میان بگذارند.

برنامه های محتوایی شبکه های اجتماعی ضروری هستند زیرا به شما کمک می کنند تا انواع محتوای به اشتراک گذاشته شده در طول یک ماه را مشاهده کنید. همچنین به شما کمک می کنند تا برای آینده برنامه ریزی کنید. به عنوان مثال، اگر برای عرضه یک محصول برنامه ریزی می کنید، می توانید به برنامه محتوایی شبکه اجتماعی خود نگاهی بیاندازید تا نوع محتوای مورد نیاز برای ارائه محصول جدید خود را مشخص کنید.

نحوه تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی در 7 مرحله

توسه و ایجاد یک برنامه محتوایی شبکه اجتماعی به شما در صرفه جویی در زمان و تولید یک پست کارآمد در شبکه اجتماعی کمک می کند. در اینجا،‌ نحوه ایجاد برنامه محتوایی شبکه اجتماعی برای شما آورده شده است.

1. مخاطب خود را بشناسید

مطالعه در مورد مخاطب می تواند به تصمیم گیری در مورد انواع پست هایی که بهترین عملکرد را دارند، به شما کمک کند. همچنین می تواند در انتخاب پلتفرم های شبکه های اجتماعی مناسب تاثیرگذار باشد. همه کسب و کارها بر روی پلتفرم های مختلف موفق نخواهند بود. به عنوان مثال، کسب و کارهای B2B در لینکدین و فیسبوک عملکرد خوبی دارند، در حالی که برندهای تجارت الکترونیک بر روی اینستاگرام و تیک تاک به خوبی عمل می کنند. مواردی که باید در مورد مخاطب هدف خود شناسایی کنید، عبارتند از:

  • سن
  • جنسیت
  • تحصیلات
  • درآمد
  • علایق
  • موقعیت جغرافیایی

شناسایی مخاطب به شما کمک می کند تا پرسونای خریدار را مشخص کنید و به شما اجازه می دهد تا یک برنامه محتوایی تولید کنید که تعامل را افزایش می دهد.

2. اهداف را تعیین کنید

تمام اقدامات بازاریابی و کسب و کار شما به تعیین اهداف نیاز دارند تا عملکرد شما سنجیده شود. اهدافی که می توانید برای استراتژی شبکه های اجتماعی خود داشته باشید، عبارتند از:

  • آگاهی از برند
  • ترافیک وبسایت
  • فروش و تولید لید
  • تعامل

3. تجزیه و تحلیل رقابتی انجام دهید

اگر رقبای شما در استفاده از شبکه های اجتماعی موفق هستند، پروفایل آن ها را بررسی کنید تا نوع محتوای موثر را بیابید. به هر جهت، شما نیز مخاطب هدف یکسانی دارید بنابراین نوع پست هایی که آن ها استفاده می کنند برای شما نیز مناسب خواهند بود. با این وجود، همیشه باید پست های خود را منحصر به فرد تولید کنید. هرگز طراحی یا متن پست های رقبای خود را کپی نکنید.

4. گردآوری محتوا

به احتمال زیاد چند محتوا برای استفاده در بازاریابی برند خود تولید کرده اید. تمام آن محتوا را گردآوری کرده و محتوای جدیدی برای شبکه های اجتماعی خود تولید کنید. به عنوان مثال، اگر وبسایت شما دارای یک وبلاگ است، انواع پست های وبلاگی که می توانید بر روی شبکه اجتماعی با هدف افزایش ترافیک وب و آگاهی از برند به کار ببرید را در نظر بگیرید. شما می توانید از انواع مختلف محتوا برای تولید محتوای جدید مجدد استفاده کنید. به عنوان مثال، پست وبلاگی را می توان به راحتی به یک اینفوگرافیک یا ویدئو تبدیل کرد.

5. یک برنامه تولید محتوا داشته باشید

به احتمال زیاد محتوای کافی برای پست های روزانه در اختیار ندارید، بنابراین باید یک برنامه تولید محتوا ایجاد کنید که به شما اجازه می دهد زمان کافی را برای تولید محتوای باکیفیت برای شبکه های اجتماعی اختصاص دهید. برای تولید پست های زیبا نیازی نیست یک طراح حرفه ای و باتجربه باشید. در عوض، می توانید از ابزارهای تولید محتوایی استفاده کنید که به شما اجازه تولید محتوا منحصر به فرد بدون نیاز به یک طراح را می دهند. هر ماه زمانی را برای تولید محتوای ماه بعد اختصاص دهید.

شما همچنین می توانید از محتوایی که فالوورها و مشتریان شما تولید می کنند، استفاده کنید. محتوای تولید شده توسط کاربر (UGC) به شما اجازه می دهد تا از فالوورها و مشتریان خود بخواهید عکس ها و ویدئوهایی را با مضمون استفاده از محصولات شما ارسال کنند. برخی از فالوورها این کار را به صورت رایگان انجام خواهند داد، اما ممکن است لازم باشد انگیزه لازم برای ارسال عکس و ویدئو را ازطریق ارائه تخفیف بر روی محصولات ایجاد کنید.

6. یک تقویم محتوایی ایجاد کنید

ایجاد یک تقویم محتوایی می تواند به برنامه ریزی پست های شبکه اجتماعی کمک کند و باعث شود در زمان صرفه جویی کنید. اگر قصد دارید هر روز در شبکه های اجتماعی پست بگذارید، استفاده از یک پلتفرم مدیریت شبکه اجتماعی را مد نظر داشته باشید که به شما اجازه می دهد تمام پست های خود بر روی شبکه های اجتماعی را از یک مکان واحد زمان بندی کنید. این پلتفرم ها به شما امکان ردیابی موثر پست ها و تحلیل جنبه های مختلف استراتژی بازاریابی را می دهند.

7. محتوا را ارزیابی کنید

بعد از گذاشتن پست، آن را فراموش نکنید. ارزیابی منظم محتوا به شما در تعیین عملکرد بهینه انواع پست هایی که استفاده کرده اید کمک می کند و می توانید مشخص کنید که کدام پست ها بیشترین تعامل را با مخاطب هدف شما برقرار کرده اند. ممکن است از یافته های خود متعجب شوید، بنابراین روشی برای ردیابی لایک ها، کامنت ها و ترافیک وب پیدا کنید تا مطمئن شوید که از بهترین انواع محتوا در برنامه محتوایی شبکه های اجتماعی خود استفاده می کنید.

نکات تولید محتوا در شبکه اجتماعی

نکات تولید محتوا در شبکه های اجتماعی

تولید محتوا در شبکه‌ های اجتماعی یک فرایند پیچیده و جذاب است که نیازمند در نظر گرفتن نکات متعددی است. در اینجا به برخی از نکته‌ های کلیدی در این زمینه اشاره می‌ کنیم:

  • بدانید که مخاطب شما کیست و به چه نوع محتوایی علاقه‌ دارد.
  • سعی کنید محتوایی منحصر به فرد و جذاب تولید کنید. اصالت و نوآوری در محتوا می‌ تواند شما را از رقبا متمایز سازد.
  • ایجاد محتوایی که تعامل کاربران را برانگیزد، مانند نظرسنجی‌ ها، مسابقات یا پرسش و پاسخ، برای جذب و حفظ مخاطبین بسیار مهم است.
  • محتوای تصویری و ویدئویی معمولا توجه بیشتری جلب می‌ کند. به خصوص تصاویر باکیفیت و ویدئوهای خلاقانه.
  • ارسال محتوا به طور منظم و مداوم می‌تواند به حفظ و افزایش دنبال‌ کنندگان کمک کند. برنامه‌ ریزی محتوا برای انتشار منظم، یکی از کلیدهای موفقیت است.
  • هر شبکه اجتماعی ویژگی‌ ها و قوانین خاص خود را دارد. محتوای خود را برای هر پلتفرم بهینه کنید تا بیشترین تأثیر را داشته باشد.
  • استفاده از ابزارهای تحلیلی برای ارزیابی عملکرد محتوای خود مهم است. این کار به شما کمک می‌ کند تا بفهمید کدام نوع محتوا بیشترین تأثیر را داشته و چه جنبه‌ هایی نیاز به بهبود دارند.
  • هشتگ‌ ها ابزار مهمی برای افزایش دسترسی به محتوای شما هستند. آشنایی با هشتگ‌ مارکتینگ مرتبط می‌ تواند به افزایش مخاطب کمک کند.
  • آگاهی از ترندهای جاری و تطبیق محتوا با این ترندها می‌ تواند به افزایش محبوبیت محتوای تولید شده کمک کند.
  • تعامل با مخاطبین از طریق پاسخ به کامنت‌ ها و بازخوردها اعتماد و وفاداری مخاطبین را افزایش می‌ دهد.
  • محتوایی که داستانی را روایت می‌کند یا حسی را برمی‌ انگیزد، معمولا بازخورد بهتری دارد.
  • محتوایی که احترام به اخلاقیات و استانداردهای حرفه‌ ای را نشان دهد، برند شما را معتبر و قابل اعتماد نشان می‌ دهد.

12 نوع محتوا در شبکه های اجتماعی

انواع محتوا در شبکه های اجتماعی

موفقیت شما در شبکه های اجتماعی به طور کامل به موفقیت محتوایی که پست می کنید، بستگی دارد. با این وجود، تولید محتوای موثر و با عملکرد بالا چالش هایی را برای کسب و کارهای کوچک ایجاد کرده است. تولید محتوا موثر زمان بر و رقابتی است و در حالت ایده آل باید ارزشی را به تجربه کاربری که ارائه می دهید، اضافه کند.

به منظور کمک برای غلبه بر این موانع، استراتژی های محتوایی معمولا شامل ترکیبی از انواع محتوا هستند. وقتی مجموعه ای غنی از این 12 نوع محتوا را در استراتژی بازاریابی خود به کار ببرید، می توانید تجربه ای تعاملی را با مخاطب هدف خود ایجاد کنید.

در ادامه، مزایا و معایب به کارگیری هر سبک مورد استفاده توسط شبکه های اجتماعی و بازاریاب های محتوا، نحوه تولید آن ها و بهترین پلتفرم ها برای هر یک را بررسی می کنیم.

1. پست های متنی، وبلاگ ها، مقالات، راهنماها و موارد دیگر

مزایا: این مقالات دانش و تخصص شرکت شما را نشان می دهند، که می تواند به اعتبار و شهرت شما کمک کند.

معایب: محتوای وبلاگی زیادی در اینترنت وجود دارد، بنابراین رقابت تنگاتنگ است. به همین دلیل باید ایده های خلاقانه برای تولید محتوا مطرح کنید. نگارش ایده های محتوایی نیز زمان بر است، به خصوص اگر مفاهیم پیچیده را توضیح می دهید.

نحوه تولید محتوا: برای کمک به تولید محتوای جذاب، به جستجوهای ترند نگاهی بیاندازید. این کار به شما بینشی در مورد سوالاتی که افراد مطرح می کنند، می دهد و ایده هایی از آنچه باید بنویسید به ذهن شما می آید.

بهترین پلتفرم ها: لینکدین و فیسبوک برای این نوع محتوا ایده آل هستند، به خصوص وقتی صحبت از مقالات 1500 کلمه ای و بیشتر به میان باشد. شما می توانید کل متن، یک بخش کوتاه از اسنیپت یا لینک به محتوا را به اشتراک بگذارید. توییتر نیز گزینه خوبی است، اما محدودیت تعداد کاراکترها به این معنی است که می توانید تنها لینک یا یک بخش کوتاه را درج کنید که خود موجب افزایش ترافیک به وبسایت شما می شود.

نکته حرفه ای: از تقویم محتوایی استفاده کنید. تقویم محتوایی یک چارچوب زمانی برای داستان هایی است که می خواهید در مورد کسب و کار خود به اشتراک بگذارید. وقتی دید جامعی از خروجی شبکه های اجتماعی یا بازاریابی ایمیلی خود داشته باشید، می توانید ایده ها و استراتژی ها را به یک برنامه عملی تبدیل کنید که با یادگیر بیشتر بهترین کارایی را خواهند داشت.

از تقویم ادیتوریال بازاریابی محتوایی ما برای به تصویر کشیدن زمان و نحوه برقراری ارتباط با مخاطب خود استفاده کنید. تقویم ایمیل های بازاریابی برنامه ریزی شده و تکمیل شده، پست های شبکه های اجتماعی، پست کارت ها و تبلیغات دیجیتالی را نشان می دهد. شما می توانید تقویم محتوایی را فیلتر کنید تا بازاریابی را فقط برای یک گروه از مخاطبان یا تمام مخاطبان به نمایش درآورد.

2. کتاب های الکترونیکی

مزایا: یک کتاب الکترونیکی نسبت به پست های وبلاگی طولانی تر و دقیق تر است، که به بازگو کردن تخصص شما در صنعت مورد نظر کمک می کند. کسب و کارهای معدودی زمان کافی را برای تولید یک کتاب الکترونیکی اختصاص می دهند، بنابراین از این رقابت سنگین دوری می کنند.

معایب: همه تمایلی به خواندن یک کتاب الکترونیکی کامل ندارند و آن ها زمان زیادی را به تولید و یافتن محتوایی اختصاص می دهند که برای مخاطب جذاب است. در حالی که می توانند به تولید لید کمک کنند،‌ اما معمولا مردم کتاب های الکترونیکی را نمی خوانند.

نحوه تولید محتوا: یک کتاب الکترونیکی در اصل چندین پست وبلاگی است که فصل های یک دسته بندی خاص را بازگو می کنند. شما می توانید بهترین محتواهای تولیدی خود را انتخاب کنید یا یک نویسنده حرفه ای باتجربه در زمینه کتاب های الکترونیکی را استخدام کنید.

بهترین پلتفرم ها: کاربران برای برقراری ارتباط با همکاران و آموختن اطلاعات مرتبط شغلی یا سایر علایق به لینکدین می آیند، به همین دلیل این شبکه گزینه ایده آل برای به اشتراک گذاشتن کتاب های الکترونیکی است. فیسبوک و توییتر در جایگاه های بعدی قرار دارند.

3. لینک ها به محتوای خارجی

مزایا: اگر وقت کافی برای نگارش یک پست وبلاگی ندارید یا در تعطیلات به سر می برید، همیشه لینک به مقالات، منابع و وبسایت های مرتبط قابل اعتماد را مد نظر قرار دهید. رهبران صنعت نیز منابع عالی برای محتوا هستند.

معایب: اگر به یک محتوای غیرمرتبط لینک دهید، در واقع فرصتی را برای تجربه شبکه اجتماعی یک کسب و کار دیگر فراهم کرده اید. خوانندگان ممکن است مطالب منبع دیگر را از محتوای تولید شما آموزنده تر بیابند. گزینش محتوا یک استراتژی بازاریابی دیجیتالی خوب برای شبکه های اجتماعی است، اما می تواند زمان بر باشد. مهم است که تجزیه و تحلیل اجتماعی خود را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که محتوای گزینش شده تعاملی و موثر است. از همه مهم تر، فرآیند تولید محتوای خود را متوقف نکنید.

نحوه تولید محتوا: وبلاگ های مختلف را با استفاده از کلمات کلیدی مشابه با وبسایت خود جستجو کنید. همه پست ها را بخوانید و وبسایت را بررسی کنید. این کار باعث می شود تا مطمئن شوید مقاله ای که در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک می گذارید، ‌تاثیر منفی بر برند شما نخواهد داشت.

بهترین پلتفرم ها: لینکدین و فیسبوک ابزارهای بازاریابی عالی برای هر نوع محتوای متنی هستند، حتی اگر لینک به یک محتوا باشد. توییتر در جایگاه دوم قرار می گیرد.

4. تصاویر

به طور قطع ویدئو و تصاویر خود میزان تعامل با مخاطب را افزایش می دهند و برند شما را به مشتریان معرفی می کنند. آن ها همچنین می توانند مانع از ترک کردن سریع صفحه و نادیده گرفتن پیام شما شوند.

مزایا: محتوای بصری نسبت به مقالات و وبلاگ های طولانی قابل درک تر و تعاملی تر است. دوربین های گوشی های هوشمند به اندازه کافی برای ثبت عکس های خیره کننده پیشرفته هستند و اپلیکیشن ها به شما در ویرایش و فیلتر کردن عکس ها کمک می کنند.

معایب: رقابت در پلتفرم های متمرکز بر عکس و تصویر مانند اینستاگرام بسیار شدید است. اگر به کیفیتی بالاتر از گوشی های هوشمند نیاز دارید، یک دوربین حرفه ای و نرم افزار ویرایش هزینه بر است و می تواند بسیار زمان بر نیز باشد.

نحوه تولید محتوا: عکس ها و تصاویر از ساده ترین انواع محتوا برای تولید هستند. این کار به سادگی گرفتن عکس با استفاده از دوربین یک گوشی هوشمند است.

بهترین پلتفرم ها: تصاویر عملکرد خوبی در تمام پلتفرم ها دارند، اما اینستاگرام و پینترست با اختلاف بهترین پلتفرم ها برای به اشتراک گذاشتن عکس هستند. فیسبوک، توییتر، لینکدین و اسنپ چت گزینه های جایگزین به شمار می آیند. افزودن یک تصویر به پست وبلاگی می تواند به بهبود تعامل و افزایش کلیک ها کمک کند.

5. ویدئوها

با ظهور گوشی های هوشمند، ضبط ویدئو بسیار ساده شده است. الگوریتم فیسبوک آن را در اولویت قرار می دهد و می تواند روشی سرگرم کننده و جذاب برای نمایش کالاها باشد. علاوه بر این، از آنجایی که پخش زنده به یک ترند تبدیل شده است، انتظارات مصرف کننده برای ویدئو تغییر کرده است. ویدئوها به یک محتوای رایج در پلتفرم های شبکه های اجتماعی تبدیل شده اند. به همین دلیل، باید این نوع محتوا را در استراتژی خود بگنجانید.

مزایا: ضبط ویدئو ساده و راحت است و میزان تعامل با آن ها نسبت به عکس بیشتر است. ویدئوهای راهنما، تورهای ویدئویی و بروزرسانی و نمایش محصولات همگی گزینه های محتوایی عالی برای هدایت ترافیک بیشتر به سمت وبسایت و افزایش فروش هستند.

معایب: ساخت ویدئوهای معمولی هزینه زیادی ندارد، اما اگر می خواهید ویدئویی در سطح بالا تولید کنید باید هزینه زیادی را به این کار اختصاص دهید.

نحوه تولید محتوا: مانند تصاویر، تولید ویدئو نیز دشواری هایی را به همراه دارد. این که چه سطح کیفی از ویدئو را مد نظر دارید، تجهیزات و مهارت های تخصصی مورد نیاز را تعیین می کند.

بهترین پلتفرم ها: یوتیوب پادشاه محتوای ویدئویی است، اما محتوای ویدئویی در فیسبوک نیز عملکرد خوبی دارد. برای ویدئوهای کوتاه تر، اینستاگرام نسبت به یوتیوب نیز گزینه ای بهتری است.

6. استوری های ویدئویی

مزایا: استوری ها، تصاویر و ویدئوهای کوتاهی هستند که تنها 24 ساعت در معرض دید مخاطب قرار می گیرند. استوری در پلتفرم هایی مانند اینستاگرام، فیسبوک و اسنپ چت در دسترس است. با استفاده از استوری می توانید مخاطبان خود را از بروزرسانی ها، رویدادها، آفرها و اعلامیه ها مطلع کنید. همچنین، نگاهی کلی از پشت صحنه کسب و کارتان ارائه دهید. فرصت ها بی پایان هستند!

معایب: ترس از دست دادن می تواند یک انگیزه قوی باشد، اما طول عمر کوتاه استوری به این معنی است که برخی از کاربران زمان کافی برای تعامل با آن را نخواهند داشت.

نحوه تولید محتوا: گزینه تولید استوری های ویدئویی یا تصویری در اپلیکیشن هر شبکه اجتماعی وجود دارد. تولید با کیفیت بالا نیاز نیست، به همین دلیل تولید استوری برای کسب و کارها گزینه راحتی محسوب می شود.

بهترین پلتفرم ها: اینستاگرام، فیسبوک و اسنپ چت این نوع محتوا را محبوب کرده اند و همچنان بهترین گزینه های موجود هستند.

7. ویدئوهای لایو

مزایا: ویدئوهای لایو یک رسانه عالی برای ارائه رویدادها به افرادی هستند که حضور فیزیکی در آن رویداد ندارند. برخلاف استوری ها که بعد از گذشت 24 ساعت از بین می روند، شما می توانید بعدها نیز ویدئوهای لایو را تماشا کنید.

معایب: ابتدا به چیزی مانند یک رویداد برای پخش زنده نیاز دارید. سپس، شخصی باید با گوشی هوشمند یا هر دستگاه دیگری ارتباط برقرار کند. اتصال وای فای نیز مهم است. اگر اتصال اینترنت شما ضعیف باشد، ویدئو به طور مکرر متوقف می شود و کیفیت تصویر کاهش می یابد.

نحوه تولید محتوا: مانند استوری، پلتفرم های شبکه اجتماعی که از ویدئوهای لایو پشتیبانی می کنند به راحتی در دسترس کاربران قرار دارند. آن پیش نمایشی از آنچه مخاطب خواهد دید را نمایش می دهند، که به شما این فرصت را می دهد تا قبل از شروع از خوب بودن همه چیز اطمینان حاصل کنید.

بهترین پلتفرم ها: لایو فیسبوک محبوب ترین شبکه اجتماعی پخش زنده است. پلتفرم های کوچک تر مانند Periscope نیز در دسترس هستند، اما مخاطبان آن ها بسیار کمتر می باشند.

نکته حرفه ای: اگر سخت تلاش کرده اید تا تصاویر و ویدئوهای باکیفیت برای پست های شبکه اجتماعی خود تهیه کنید، اطمینان حاصل کنید که بر روی گوشی های هوشمند نیز به همان خوبی به نمایش در می آیند. تقریبا سه چهارم از جمعیت جهان از گوشی های هوشمند استفاده می کنند و 80% از زمان در شبکه های اجتماعی با گوشی های هوشمند سپری می شود. این موضوع الهام بخش است. فهرستی از برندها و سازمان هایی که تصویر رسانه اجتماعی آن ها را دوست دارید تهیه کنید و هر ازچندگاهی آن را چک کنید تا ایده های جدیدی به دست آورید.

8. اینفوگرافیک ها

مزایا: اینفوگرافیک ها از رسانه های بصری برای پشتیبانی از توضیحات، آمار و سایر مفاهیم نوشتاری و متنی استفاده می کنند. آن ها به طور خاص برای انتقال مفاهیم پیچیده تر موثر هستند.

معایب: ساخت اینفوگرافیک ها نیازمند متن و گرافیک است، که بدین معنی است که افراد زیادی برای تولید آن باید با هم همکاری داشته باشند. همچنین، کمی خلاقیت و تحقیق نیز باید وجود داشته باشد.

نحوه تولید محتوا: اول از همه باید طرح کلی اینفوگرافیک خود را ایجاد کنید. وقتی طرح کلی آماده شد، نویسنده و طراح گرافیک می توانند بخش های مربوط به خود را شروع کنند و در نهایت آن ها را در کنار هم قرار دهند.

بهترین پلتفرم ها: فیسبوک و لینکدین هر دو گزینه های عالی برای اینفوگرافیک ها هستند. توییتر نیز یک گزینه جایگزین خوب است.

9. توصیفات و بررسی ها

مزایا: افراد به نظرات و تجربیات سایر کاربران بیشتر از گفته های خود کسب و کار اعتماد می کنند، به همین دلیل است که توصیفات و نظرات افراد بسیار مهم است.

معایب: تشویق مشتریان به ارائه نظرات همیشه کار ساده ای نیست. همچنین، این تنها نوع محتوا است که شما بر آن کنترل ندارید. در مورد نظرات نیز هیچ تضمینی وجود ندارد که به نفع کسب و کار شما باشند.

نحوه تولید محتوا: با مشتریان پیشین خود تماس بگیرید و از آن ها بخواهید تا در مورد شما نظر دهند. تشویق افراد برای توصیف کسب و کار شما شیوه چندان جالبی نیست، زیرا ممکن است به دور از عدالت باشد و سایت هایی مانند Yelp شما را به خاطر آن جریمه خواهند کرد.

بهترین پلتفرم ها: توصیفات و بررسی ها بهترین عملکرد را در فیسبوک و لینکدین دارند. فیسبوک دارای رتبه بندی ستاره ای داخلی بر روی صفحات کسب و کار است.

10. اطلاعیه ها

مزایا: اطلاع رسانی در مورد محصولات، رویدادها، پخش زنده و سایر موارد با ارزش این هیاهو را ایجاد می کند که اتفاقی در کسب و کار شما در شرف رخداد است. مخاطبان عاشق کسب اطلاعات از برندها و فروشگاه های مورد علاقه خود هستند.

معایب: زمان مناسب برای اطلاع رسانی را از قبل برنامه ریزی کنید. اگر اطلاعیه را خیلی زودتر از موعد ارائه دهید، ممکن است نتیجه بخش نباشد و مورد توجه قرار نگیرد.

نحوه تولید محتوا: بهتر است اطلاعات را به تدریج فاش کنید. اطلاعیه ها را به عنوان بخش های کوتاه خبری در نظر بگیرید که در نهایت به اخبار بزرگ ختم می شوند.

بهترین پلتفرم ها: اطلاعیه ها را می توانید در فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، لینکدین، پینترست و حتی پیام رسان های شبکه اجتماعی ازطریق ابزارهای شبکه اجتماعی اعلام کنید.

11. مسابقات

مزایا: از آنجایی که مردن عاشق برنده شدن هستند، برگزاری مسابقات در شبکه های اجتماعی می تواند سرگرم کننده و موثر باشد.

معایب: شما باید یک جایزه داشته باشید که برای کسب و کارتان هزینه بر است. اگر روند شرکت در مسابقه خیلی سخت و پیچیده باشد، تعداد شرکت کنندگان کم خواهد بود.

نحوه تولید محتوا: به جایزه ای که مخاطب شما از برنده شدن آن خوشحال خواهد شد، فکر کنید. در حالت ایده آل، این جایزه باید مرتبط با کسب و کار شما باشد، اما اجباری نیست. سپس، زمان بندی را برای مدت زمان اجرای مسابقه و قوانین و شرایط ورود به آن را مشخص کنید.

بهترین پلتفرم ها: مسابقات در تمام پلتفرم های شبکه های اجتماعی قابل اجرا هستند، اما برگزاری بیش از حد آن ها در پلتفرم های تخصصی تر مانند لینکدین توصیه نمی شود.

12. تعطیلات

مزایا: بسیاری از کاربران محتوایی با موضوع تعطیلات را دوست دارند. برای کسب و کارهای مختلف استفاده از موضوعات مرتبط با تعطیلات، سنت ها و مفاهیم خاص تعطیلات کار راحتی است.

معایب: تعطیلات بسیار زیادی در طول سال وجود دارند و مهم ترین آن ها مانند کریسمس رقابت زیادی را بین کسب و کارها به وجود می آورد. در این بازه زمانی، بسیاری از کسب و کارها محتوای مرتبط با جشن مربوطه را تولید می کنند. به همین دلیل، رقابت تنگاتنگ است.

نحوه تولید محتوا: به تقویت محتوای تولید خود با استفاده از موضوع تعطیلات فکر کنید. در این زمان مخاطبان شما چه سوالاتی را در ذهن خود مطرح می کنند و چگونه محتوای شما می تواند در رفع این چالش ها به آن ها کمک کند.

بهترین پلتفرم ها: هر شبکه اجتماعی می تواند میزبان کمی محتوای مرتبط با تعطیلات باشد.

حضور خود در شبکه های اجتماعی را آغاز کنید

برای این که برند خود را متمایز کنید، در زمان صرفه جویی کنید و تجربه کاربری را بهبود بخشید، از ویژگی های پلتفرم های شبکه اجتماعی برای ترکیب انواع مختلف محتوا با یکدیگر نهایت بهره را ببرید.

با گذشت زمان، متوجه خواهید شد که کدام نوع محتوا سازگاری بهتری با مخاطب هدف شما دارد. تا وقتی که امتحان نکنید، بهترین پلتفرم و نوع محتوا را پیدا نخواهید کرد!

دوره های پیشنهادی موسسه خرد برای ارتقای مهارت های تولید محتوا در شبکه های اجتماعی:

دوره آموزشی بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی

همچنین بخوانید:

بهترین دوره های آموزش اینستاگرام

اولین امتیاز را ثبت کنید
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *