موثرترین روش های تبلیغات برای فروش بیشتر؛ 17 نوع برتر

مهم نیست که خدمات یا محصول شما تا چه اندازه فوق العاده یا منحصر به فرد است، برای موفقیت مشتریان باید از آن مطلع شوند. اینجاست که تبلیغات وارد عمل می شود. تبلیغات شامل تمام راه هایی است که به مشتریان بالقوه اجازه می دهد از وجود شما مطلع شوند، این که چه چیزهایی ارائه می دهید و چرا باید از کسب و کار شما پشتیبانی کنند.

بسیاری از کارآفرینان جدید نسبت به سرمایه گذاری زیاد در تبلیغات مردد هستند، زیرا در شروع کار کمی شبیه به قمار به نظر می آید. هیچ فرمول کامل و بی عیب و نقصی برای تبلیغات وجود ندارد که برای همه کسب و کارها کارساز باشد و تمام روش های تبلیغاتی که امروز ارائه می شوند می توانند طاقت فرسا به نظر آیند.

خبر خوب این است که روش های زیادی وجود دارند که کسب و کارهای کوچک می توانند بدون صرف پول زیاد تبلیغات را شروع کنند. به عنوان یک کارآفرین، با آزمودن روش های تبلیغات مختلف و بررسی آنچه بهترین عملکرد را برای شما دارد، یاد می گیرید که برای دستیابی به حداکثر نتیجه بودجه و توجه تبلیغاتی خود را در چه زمینه ای معطوف کنید. 17 مورد از بهترین و موثرترین روش های تبلیغات در ادامه آمده است که به فروش بیشتر کمک می کند.

17 بهترین روش های تبلیغات برای کسب و کارها

قبل از این که به انتخاب بهترین روش تبلیغاتی برای کسب و کار شما بپردازیم، بیایید به گزینه های احتمالی در دسترس برای کسب و کارهای کوچک نگاهی بیاندازیم. شما می توانید انواع روش های تبلیغات را با بودجه کم اجرا کنید و همیشه این انتخاب پیش روی شما قرار دارد که هزینه های خود را برای یک تکنیک خاص که برای کسب و کار شما مفید بوده است، افزایش دهید.

1. بازاریابی رسانه اجتماعی

بهترین روش های تبلیغات

بازاریابی رسانه اجتماعی یکی از بهترین روش های بازاریابی و تبلیغات یک کسب و کار است و شامل تبلیغات بر روی پلتفرم هایی مانند فیسبوک، اینستاگرام و لینکدین می باشد. در حالی که می توانید در هر یک از این پلتفرم ها تبلیغات خود را انجام دهید، روش های دیگری نیز برای استفاده از آن ها برای قرار گرفتن در معرض مشتریان وجود دارد. به عنوان مثال، برگزاری یک مسابقه برای محصول یا خدمات شما که مستلزم اشتراک گذاری صفحه اصلی برای ورود است، کسب و کار شما را در معرض مشتریان بالقوه جدید قرار می دهد.

حفظ یک پروفایل رسانه اجتماعی که همراستا با برندینگ کسب و کار شماست می تواند یک روش تبلیغاتی بسیار موثر باشد. یک پروفایل رسانه اجتماعی عالی و متمایز از رقبا می تواند یک روش رایگان و موثر برای تبلیغات کسب و کار شما به مشتریان بالقوه باشد.

2. گوگل ادز

گوگل ادز یکی از روش های تبلیغاتی جدید است و این امکان را برای شما فراهم می کند که وقتی مشتریان بالقوه یک عبارت خاص را در گوگل جستجو می کنند یا به دنبال یک تبلیغات هدفمند در وب هستند، تبلیغ شما به نمایش درآید. شما می توانید برای شروع یک بودجه ماهانه کم در نظر بگیرید و با افزایش ترافیک به وبسایت خود و کسب مشتریان جدید بودجه را به تدریج افزایش دهید.

3. پخش تبلیغات در رادیو و پادکست

تبلیغات در رادیو و پادکست هر دو روش های پخش تبلیغاتی هستند که مخاطبان زیادی را مورد هدف قرار می دهند. برای کسب و کارهای کوچک، تبلیغات رادیویی می توانند یک روش مقرون به صرفه و موثر برای دسترسی به مخاطب محلی باشند. برای کسب و کارهای بزرگ تر، تبلیغات با پادکست می تواند یک روش ارزشمند در دسترسی به مخاطب هدف باشد، زیرا آن ها می توانند در یک پادکست در بازار تخصصی خود تبلیغ کنند تا به مشتریان بالقوه ای که قبلاً به آن موضوع علاقه دارند دسترسی پیدا کنند.

به عنوان مثال، یک کسب و کار در صنعت تکنولوژی با پادکست های کارآفرینی همکاری می کند تا به مخاطبان بنیانگذاران استارت آپ و صاحبان کسب و کار دسترسی پیدا کند. با تبلیغ بر روی پادکست، این کسب و کار می تواند خود را به عنوان یک مرجع قابل اعتماد برای کارآفرینانی که به دنبال راه حل های تکنولوژی برای کمک به رشد کسب و کارهای خود می گردند، معرفی کند. به عنوان مثال، کسب و کار تکنولوژی می تواند یک تبلیغات کوتاه ایجاد کند یا از بخشی حمایت مالی کند که در مورد آخرین ترندها و نوآوری های تکنولوژی بحث می کند و این که چگونه می توانند به کارآفرینان کمک کنند تا کسب و کار خود را به سطح بعدی ببرند.

4. تعامل از طریق صحبت کردن

در حالی که در شرایط کنونی اجتماع مردم به صورت حضوری در کنفرانس ها و سایر رویدادها کمتر از قبل شده است، اما می توانید در رویدادهای آنلاین در صنعت خود مشارکت داشته باشید. صحبت کردن به عنوان یک متخصص در حوزه کاری خود می تواند شما را به عنوان یک کسب و کار قابل اعتماد و آگاه مطرح کند.

5. تبلیغات چاپی

تبلیغات چاپی شامل تبلیغات در انتشارات چاپی مانند روزنامه ها، مجلات یا دایرکتوری های محلی است. برای کسب و کارهای کوچک، این نوع تبلیغات می تواند شامل تبلیغ کردن در روزنامه های محلی یا مجلات حوزه خاص باشد. محبوبیت تبلیغات چاپی به دلیل رشد روزافزون تبلیغات دیجیتال رو به کاهش است. با این وجود، با تبلیغات در نشریاتی که مخاطبان زیادی در حوزه هدف شما دارند، می توانید به نتایج عالی دست یابید.

6. نمایشگاه های تجاری و شبکه سازی

انواع روش های تبلیغات

نمایشگاه های تجاری و رویدادهای شبکه سازی فرصت های عالی برای ارتباط با مشتریان بالقوه و اطلاع از ترندها و رقبا در صنعت است. برای صاحبان کسب و کارهای کوچک، حضور در نمایشگاه های تجاری در یک صنعت می تواند در ایجاد ارتباطات ارزشمند و دستیابی به بینش در بازار کمک کند. برای استفاده حداکثری از نمایشگاه های تجاری و رویدادهای شبکه سازی، از نکات شبکه سازی موثر برای صاحبان کسب و کارهای کوچک نهایت بهره را ببرید.

7. روابط عمومی

برای قرار گرفتن در معرض عموم لزوما نباید یک متخصص روابط عمومی را استخدام کنید. شما می توانید بیانیه مطبوعاتی خود را با اخبار مربوط به کسب و کار خود ایجاد کنید و آن را برای نشریات و وبسایت هایی ارسال کنید که ممکن است علاقمند به نشر آن باشند. در دنیای امروزی، نشریات آنلاین نیاز به حجم بالایی از محتوای روزانه دارند تا بازدیدکنندگان را به سمت وبسایت خود جذب کنند. بنابراین، بسیاری از دریافت محتوای مرتبط خوشحال می شوند.

8. بازاریابی ایمیلی (ایمیل مارکتینگ)

شما می توانید کمپین های ایمیل مارکتینگ کسب و کارهای کوچک را به صورت رایگان با خدمات ایمیلی انجام دهید. به طور کلی، ایمیل مارکتینگ همچنان ROI (بازده سرمایه گذاری) قابل قبولی را در مقایسه با سایر روش های بازاریابی برای کسب و کارها به همراه دارد.

9. ارجاعات

شما می توانید با ایجاد یک برنامه ارجاع مشتری به منظور تشویق مشتریان موجود به تبلیغ کسب و کار شما، از قدرت ارجاع شفاهی نهایت استفاده را ببرید. وقتی افرادی که آن ها معرفی کرده اند به مشتری شما تبدیل شدند، به آن ها پاداش دهید. به این ترتیب، نیازی نیست هیچ هزینه ای بابت تبلیغات بپردازید.

10. بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا شامل تولید محتوا در شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاری محتوای ارزشمند، مرتبط و همراستا با هدف جذب و حفظ یک مخاطب هدف است. برای کسب و کارهای کوچک، این می تواند شامل پست های وبلاگی، اینفوگرافیک ها، ویدئوها و پست های رسانه های اجتماعی باشد که اطلاعات مفیدی را در اختیار مشتریان هدف خود قرار می دهند. برای اطمینان از این که استراتژی بازاریابی محتوا شما تا حد امکان موثر است، مهم است که یک چک لیست بهینه سازی موتور جستجو (سئو) قوی ایجاد کنید تا محتوای خود را برای موتورهای جستجو بهینه کرده و به صورت کارآمدتر به مخاطب هدف خود دسترسی پیدا کنید.

11. بازاریابی اینفلوئنسر (اینفلوئنسر مارکتینگ)

موثرترین روش های تبلیغات

یکی از روش های تبلیغات برای جذب مشتری اینفلوئنسر مارکتینگ است. اینفلوئنسر مارکتینگ شامل همکاری با افرادی است که فالوورهای زیادی در رسانه های اجتماعی دارند و می توانند برند شما را از این طریق تبلیغ کنند یا به بلاگرها برای ایجاد پست های دارای اسپانسر در مورد محصولات خود هزینه پرداخت کنید. به عنوان مثال، کسب و کارهای خدمات مالی می توانند با اینفلوئنسرهای مالی که فالوورهای زیادی در صنعت مالی دارند همکاری کنند تا محصولات و خدمات خود را تبلیغ کنند. این استراتژی می تواند در دسترسی به مخاطب بیشتر و فعال تر که به توصیه های اینفلوئنسر اعتماد دارند، موثر باشد. گنجاندن اینفلوئنسر مارکتینگ در برنامه تبلیغاتی می تواند به شما در دسترسی موثرتر به مخاطب هدف و هدایت لیدهای بیشتر به کسب و کار خود کمک کند.

12. ایونت مارکتینگ یا بازاریابی رویداد

ایونت مارکتینگ شامل ایجاد یک رویداد یا حضور در رویدادها به منظور تبلیغ برند خود و تعامل با مشتریان بالقوه است. برای کسب و کارهای کوچک، ایونت مارکتینگ می تواند شامل میزبانی از راه اندازی یک محصول، حضور در نمایشگاه های تجاری یا مشارکت در یک رویداد مربوط به جامعه باشد.

13. بازاریابی با پست مستقیم

بازاریابی با پست مستقیم شامل ارسال ایمیل های فیزیکی به مشتریان بالقوه برای تبلیغ برند است. برای کسب و کارهای کوچک، این می تواند شامل ارسال یک پست کارت یا بروشور به یک فهرست هدف از مشتریان باشد.

14. تبلیغات در فضای باز

تبلیغات در فضای باز که با نام تبلیغات خارج از خانه (OOH) نیز شناخته می شوند، شامل قرار دادن تبلیغات در مکان های عمومی مانند بیلبوردها، ایستگاه های اتوبوس یا ایستگاه های مترو است. برای کسب و کارها در شهرهای کوچک، یک استراتژی تبلیغاتی موثر OOH می تواند استفاده از پوسترها در ایستگاه های اتوبوس محلی یا تبلیغات در سطح شهر با هدف دستیابی به به مشتریان و ترافیک پیاده در منطقه جغرافیایی هدف باشد. به عنوان مثال، یک کافه کوچک می تواند منو روزانه و خاص خود را در پوسترهای استگاه اتوبوس نزدیک موقعیت مکانی خود تبلیغ کند و مشتریان گرسنه ای که به دنبال مکانی برای ناهار خوردن در آن نزدیکی می گردند را مورد هدف قرار دهد. با استفاده از تبلیغات خارج از خانه، کافه کوچک می تواند با یک پیام چشم نواز و جذاب مخاطب هدف خود را به دست آورد و مشتریان بیشتری را به سمت کسب و کار خود جذب کند.

15. تبلیغات موبایلی

تبلیغات موبایلی شامل تبلیغ در گوشی های موبایل ازجمله گوشی های هوشمند و تبلت هاست. برای کسب و کارهای کوچک، این به معنی ارسال پیام های متنی (اس ام اس) یا پیام های فشاری و درون برنامه ای برای لیدهای بالقوه و مشتریان قبلی با یک تخفیف یا آفر ویژه است. گزینه دیگر می تواند تبلیغات درون برنامه ای باشد که برای کسب و کارهای اپلیکیشن که به دنبال جذب مخاطبان خود ازطریق سایر اپلیکیشن ها هستند، گزینه اید آلی است. یک مثال می تواند یک برنامه تمرینی جدید باشد که تبلیغات درون برنامه ای را با سایر برنامه های مرتبط با سلامتی و تناسب اندام خریداری می کند تا تبلیغات خود را برای کاربرانی که به تناسب اندام و سلامتی علاقه نشان داده اند تبلیغ کند. این نوع تبلیغات هدفمند می تواند برای دستیابی به مشتریان بالقوه و افزایش تبدیل ها بسیار موثر باشد.

16. تبلیغات مبتنی بر موقعیت مکانی

تبلیغات مبتنی بر موقعیت مکانی (LBA) که با نام بازاریابی مبتنی بر موقعیت مکانی نیز شناخته می شود، یک شکل از تبلیغات موبایلی است که از GPS، وای فای و داده سلولی برای ارائه تبلیغات به مخاطبان بر اساس موقعیت مکانی خود استفاده می کند. این می تواند یک روش تبلیغات بسیار موثر برای کسب و کارهای کوچک باشد، زیرا به آن ها اجازه می دهد در زمانی که به احتمال زیاد در بازار محصولات یا خدمات خود حضور دارند، به مشتریان بالقوه دسترسی پیدا کنند. یکی دیگر از استراتژی های مبتنی بر موقعیت مکانی، استفاده از بهترین روش های سئو محلی است. با بهینه سازی وبسایت خود برای موتورهای جستجو محلی، رویت پذیری کسب و کار کوچک شما برای مشتریان نزدیک افزایش می یابد.

به عنوان مثال، یک کافی شاپ محلی می تواند از تبلیغات مبتنی بر موقعیت مکانی برای دسترسی به مشتریان در نزدیکی خود استفاده کند و تخفیف و آفرهای ویژه ای را بر روی نوشیدنی های مورد علاقه آن ها ارائه دهد. یک فروشگاه لباس کوچک می تواند از تبلیغات مبتنی بر موقعیت مکانی برای دسترسی به مشتریانی استفاده کند که مشغول خرید در آن منطقه هستند و آخرین کلکسیون محصولات را به آن ها نشان داده و آن ها را به بازدید از فروشگاه خود ترغیب کند.

چگونه بهترین روش تبلیغات برای کسب و کار خود را انتخاب کنیم؟

روش های تبلیغات موثر

در حالی که روش های تبلیغاتی متعددی برای انتخاب وجود دارند، همگی آن ها گزینه مناسبی برای کسب و کار شما نیستند. به عنوان یک کارآفرین، شما باید به کارهای زیادی رسیدگی کنید و از این رو مدیریت مجموعه ای از روش های تبلیغاتی می تواند ناکارآمد و طاقت فرسا باشد. وقتی صحبت از انتخاب بهترین روش های تبلیغات برای کسب و کار به میان باشد، بهتر است استراتژیک عمل کنید.

برای روش های تبلیغاتی خود بودجه ای را در نظر بگیرید

هنگام ایجاد برنامه تبلیغاتی خود، گام اول مشخص کردن مقدار بودجه ای است که می توانید و می خواهید به بازاریابی و تبلیغات اختصاص دهید. اگر تازه شروع کرده اید و منابع مالی محدودی دارید، بودجه شما ممکن است صفر باشد. حتی تحت چنین شرایطی نیز نباید به طور کامل تبلیغات را نادیده بگیرید. در عوض، باید روش های تبلیغاتی را انتخاب کنید که نیازی به هزینه قبلی نداشته باشند.

ازطریق بودجه بندی کسب و کار خود، می توانید اطمینان حاصل کنید که برنامه شما واقع بینانه است و به طور تصادفی بیش از حد هزینه نمی کنید. هرچه هزینه بیشتری برای تبلیغات صرف کنید، می توانید ROAS (بازده هزینه تبلیغات) را محاسبه کنید تا مشاهده کنید که کدام روش تبلیغاتی سودآورتر است و باید سرمایه گذاری بیشتری بر آن انجام دهید.

اهداف کسب و کار خود را تعریف کنید

برخی از روش های تبلیغاتی برای دستیابی به اهداف خاص کسب و کار عملکرد بهتری دارند. قبل از انتخاب استراتژی تبلیغاتی خود، باید زمان بیشتری را به نتایج مطلوب مد نظر خود اختصاص دهید زیرا مانند هر هدف دیگری هرچه دقیق تر باشید، نتیجه بهتر خواهد بود.

هدف شما ممکن است این باشد که مخاطبان را با نام برند خود آشنا کنید، آگاهی از برند خود را افزایش دهید، با گذشت زمان فروش و سود حاصل از آن را بیشتر کنید، فهرست ایمیلی ایجاد کنید یا به فروش فوری دست یابید.

بیایید فرض کنیم که هدف شما ایجاد یک فهرست ایمیلی است. همانطور که گفته شد ایمیل مارکتینگ یک روش عالی برای حفظ ارتباط با مشتریان و حفظ نام برند شما در ذهن آن هاست، اما فهرست ایمیلی شما کوتاه است. فقط گفتن این که می خواهید فهرست ایمیلی خود را بسازید، یک هدف بیش از حد مبهم است. یک هدف دقیق تر با جزئیات بیشتر می تواند این باشد: «من می خواهم 200 آدرس ایمیل از مشتریان بالقوه علاقمند را به فهرست ایمیلی خود اضافه کنم.»

این هدف به شما کمک می کند فهرست احتمالی از روش های تبلیغات را محدودتر کنید. به عنوان مثال، تبلیغات چاپی یا کمپین PR ممکن است بهترین روش برای شما نباشد. در عوض، ایجاد یک تبلیغ گوگل که به مشتریان بالقوه می گوید با ثبت نام در خبرنامه می توانند تا 20 درصد در سفارش اول خود صرفه جویی کنند، افرادی را که به محصول شما علاقمند هستند وادار به ثبت نام می کند.

با تبدیل کردن هدف به یک مورد قابل سنجش، می توانید کارهایی مانند اجرای دو آگهی همزمان و مقایسه تعداد آدرس های ایمیل جدید به دست آمده از هر یک از آگهی ها را انجام دهید. به این ترتیب، مهارت های ایجاد تبلیغات خود را اصلاح می کنید و می آموزید که چه چیزی برای پایگاه مشتریان هدف شما کارساز است.

بازار هدف خود را تعریف کنید

وقتی یک کسب و کار جدید را شروع می کنید و یک بیزینس پلن (طرح تجاری) ایجاد می کنید، تعریف بازار هدف می تواند یک گام بسیار مهم باشد. وقتی تکنیک های تبلیغاتی که می خواهید استفاده کنید را تعیین می کنید، به بازار هدف خود و حتی بخش های جزئی تر آن مراجعه کنید. یک استراتژی تبلیغاتی متفاوت باعث می شود به بهترین شکل به بازار دست یابید. به عنوان مثال، اگر یک کسب و کار جواهرسازی را اداره می کنید، یکی از بخش های بازار که سعی در دستیابی به آن ها دارید خانم هایی هستند که به مد مینیمالیستی علاقمند می باشند. در مقابل، بخش دیگر خرده فروشانی هستند که به این نوع مصرف کنندگان خدمات ارائه می دهند. تبلیغات در پلتفرم هایی مانند اینستاگرام می تواند یک استراتژی B2C (کسب و کار به مصرف کننده) عالی برای دسترسی مستقیم به مشتری باشد. این در حالی است که حضور در نمایشگاه های تجاری یک روش تبلیغاتی B2B (کسب و کار به کسب و کار) فوق العاده برای ارتباط با خرده فروشان احتمالی است که می توانند طراحی شما را به صورت عمده خریداری کنند.

قیف فروش را در نظر بگیرید

استراتژی تبلیغاتی ایده آل شما ممکن است نیازمند روش های تبلیغاتی مختلفی باشد تا بتوانید در هر بخش از قیف فروش به مشتریان دسترسی پیدا کنید. شما می توانید قیف فروش را به عنوان مسیری در نظر بگیرید که مشتری را از آگاهی اولیه از وجود برند شما تا تبدیل شدن به یک خریدار هدایت می کند. شما می توانید قیف فروش را به سه بخش تقسیم کنید: بالای قیف، جایی که آن ها برای اولین بار با برند یا کسب و کار شما آشنا می شوند؛ میانه قیف، جایی که دوباره ازطریق تبلیغات هدفمند یا روش های دیگر با برند شما مواجه می شوند و انتهای قیف، جایی که خرید را انجام می دهند و به یک مشتری تبدیل می شوند.

شما می توانید از قیف فروش جزئیات بیشتری را به دست آورید، اما تقسیم بندی آن به سه بخش می تواند نقطه شروع خوبی برای بررسی استراتژی های تبلیغاتی برای کسب و کار شما باشد. به سفر مشتری خود از اولین باری که نام برند شما را می شنوند تا وقتی که به یک مشتری تبدیل می شوند فکر کنید و بررسی کنید که در هر مرحله از سفر مشتری چگونه می توانید به آن ها دسترسی پیدا کنید.

انتخاب روش تبلیغات با در نظر گرفتن بودجه، اهداف، بازار هدف و قیف فروش یک روش عالی برای بهره مندی حداکثری از روش های تبلیغاتی در دسترس برای کارآفرینان کسب و کارهای کوچک است. از تبلیغات دیجیتال گرفته تا رسانه های جدید مانند پادکست ها و روش های تبلیغاتی قدیمی تر مانند رسانه چاپی، روش های متعددی برای دسترسی به مخاطب هدف در اختیار شما قرار دارد. گاهی اوقات، سخت ترین بخش شروع است: با گام های کوچک شروع کنید و ببینید که چه چیزی بهترین نتیجه را برای کسب و کار شما به همراه خواهد داشت.

سخن پایانی

طیف گسترده ای از تکنیک ها و روش های تبلیغات برای کسب و کارهای مختلف در دسترس هستند تا بتوانند به مخاطب هدف خود دست یابند و برند خود را گسترش دهند. با به کارگیری ترکیبی از استراتژی های تبلیغاتی معرفی شده در این مقاله، کسب و کارهای کوچک می توانند به صورت موثر به مشتریان خود دسترسی پیدا کنند، آگاهی از برند خود را افزایش دهند و تبدیل ها را بیشتر کنند. با این وجود، وقتی صحبت از رشد یک کسب و کار به میان باشد، تبلیغات کارآمد تنها تکه ای از یک پازل است.

اولین امتیاز را ثبت کنید
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *