گوگل ادز چیست ؟ همه چیز درباره ابزار پرقدرت تبلیغ در گوگل

تبلیغات آنلاین یکی از ابزارهای اساسی برای جلب مخاطبان و ارتقاء کسب و کارها است. اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم گوگل ادز چیست باید بگوییم گوگل ادز (Google Ads) یا گوگل ادوردز یکی از قدرتمندترین ابزارهای تبلیغات آنلاین است که امکان تبلیغات هوشمندانه و هدفمند در گوگل را فراهم می کند.

در ادامه این مقاله با جزئیات بیشتری خواهیم گفت گوگل ادز دقیقا چیست، همچنین نحوه شروع تبلیغات در گوگل، اجزای کلیدی آن و چگونگی استفاده بهینه از این پلتفرم برای افزایش فروش را توضیح خواهیم داد. به همراه ما باشید تا دنیای جذاب و پویای تبلیغات آنلاین گوگل را بهتر بشناسیم و از این ابزار برای تحقق اهداف تبلیغاتی خود بهره‌ مند شویم.

گوگل ادز یا گوگل ادز چیست؟

گوگل ادز یک پلتفرم تبلیغاتی کلیک به ازای پرداخت (PPC) است که در آن تبلیغ کنندگان به ازای هر کیلیک یا ایمپرشن بر روی تبلیغ هزینه پرداخت می کنند.

گوگل ادز یک روش موثر برای هدایت ترافیک مناسب یا مشتریان واجد شرایط به کسب و کار شماست، زیرا آن ها به دنبال محصولات و خدماتی مانند آنچه شما ارائه می دهید هستند. با گوگل ادز، شما می توانید ترافیک وبسایت خود را تقویت کنید، جستارهای بیشتری به دست آورید و فروشتان را افزایش دهید.

با گذشت زمان، گوگل ادز به شما در تجزیه و تحلیل و بهینه سازی تبلیغاتی که افراد بیشتری را جذب می کنند، کمک خواهد کرد.

چرا باید در گوگل تبلیغ کنید؟

  • گوگل پرکاربردترین موتور جستجو است و روزانه میلیاردها جستجو از جانب میلیون ها کاربر را پوشش می دهد. ناگفته نماند که پلتفرم گوگل ادز نزدیک به دو دهه به فعالیت خود ادامه داده است و در زمینه تبلیغات پولی اعتبار و قدرت زیادی دارد.
  • رقبای شما از گوگل ادز استفاده می کنند. صدها هزار شرکت از گوگل ادز برای تبلیغ کسب و کار خود استفاده می کنند. این بدان معنی است که حتی اگر برای یک عبارت جستجو رتبه ارگانیک به دست آورده اید، نتایج شما توسط رقبا به قسمت پایین تر صفحه هدایت می شوند.

آیا گوگل ادز کارایی دارد؟

بله، گوگل ادز کار می کند. شما می توانید یک کمپین مارکتینگ با ROI بالا را با استفاده از یک کمپین تبلیغاتی بهینه و جریان لید ایجاد کنید.

اصطلاحات گوگل ادز که باید بدانید

1. افزونه های تبلیغاتی

افزونه های تبلیغاتی به شما اجازه می دهند تا تبلیغات خود را با اطلاعات اضافی بدون هزینه اضافی تکمیل کنید. این افزونه ها در یکی از این پنج دسته بندی قرار می گیرند: پیوندهای سایت، فراخوان، موقعیت مکانی، پیشنهاد و اپلیکیشن.

2. AdRank

AdRank محل قرارگیری تبلیغات شما را مشخص می کند. هرچه این عدد بیشتر باشد، رتبه بهتری کسب می کنید و افراد بیشتری تبلیغ شما را مشاهده خواهند کرد. در نتیجه، احتمال این که بر روی تبلیغ کلیک کنند بیشتر می شود. AdRank  ازطریق حاصلضرب حداکثر پیشنهاد در امتیاز کیفیت شما محاسبه می شود.

3. بیدینگ یا ارائه پیشنهاد

 گوگل ادز بر اساس یک سیستم بیدینگ یا قیمت گذاری عمل می کند، که در آن شما به عنوان تبلیغ کننده حداکثر مقدار پیشنهاد خود را برای پرداخت به ازای هر کلیک بر روی تبلیغ ارائه می دهید. هرچه این پیشنهاد بلاتر باشد، محل قرارگیری تبلیغ شما بهتر خواهد بود. شما سه گزینه برای ارائه پیشنهاد دارید: CPC، CPM، یا CPE.

  • CPC یا هزینه به ازای هر کلیک: مقدار هزینه ای است که به ازای هر کلیک بر روی تبلیغ پرداخت می کنید.
  • CPM یا هزینه به ازای نمایش: مقدار هزینه ای که برای هزار بار نمایش تبلیغ خود پرداخت می کنید. به عبارت دیگر، وقتی تبلیغ شما برای هزار نفر به نمایش درآید.
  • CPE یا هزینه به ازای تعامل: مقدار هزینه ای است که وقتی مشتری اقدام از پیش تعیین شده ای را بر روی تبلیغ شما انجام می دهد، پرداخت می شود.  در ادامه، هر سه این استراتژی ها را بررسی خواهیم کرد.

4. نوع کمپین

قبل از این که یک کمپین پولی را در گوگل ادز آغاز کنید، باید بین هفت نوع کمپین موجود یکی را انتخاب کنید: جستجو، نمایش، ویدئو، خرید، اپلیکیشن، هوشمند یا حداکثر عملکرد.

  1. تبلیغات جستجو، تبلیغات متنی هستند که در بین نتایج جستجو بر روی صفحات نتایج جستجوی گوگل ظاهر می شوند.
  2. تبلیغات نمایشی معمولا مبتنی بر تصویر هستند و در صفحات وب در شبکه نمایش گوگل نشان داده می شوند.
  3. تبلیغات ویدئویی بین 6 تا 15 ثانیه هستند و در یوتیوب به نمایش درمی آیند.
  4. کمپین های خرید در نتایج جستجو و زبانه خرید گوگل ظاهر می شوند.
  5. کمپین های اپلیکیشن از اطلاعات اپلیکیشن شما برای بهینه سازی تبلیغات در سرتاسر گوگل استفاده می کنند.
  6. کمپین های هوشمند باعث می شوند گوگل بهترین هدف گذاری را برای شما پیدا کند تا بیشترین سود را به دست آورید.
  7. حداکثر عملکرد یک نوع جدید از کمپین است که به تبلیغ کنندگان اجازه می دهد تنها با یک کمپین به تمام ویژگی های گوگل ادز دسترسی داشته باشند.

5. نرخ کلیک (CTR)

CTR تعداد کلیک ها بر روی تبلیغ به نسبت تعداد ایمپرشن هایی است که تبلیغ شما دریافت می کند. هرچه CTR بالاتر باشد، نشانگر یک تبلیغ باکیفیت مطابق با هدف جستجو است و کلمات کلیدی مرتبط را هدف گذاری کرده است.

6. نرخ تبدیل (CVR)

نرخ تبدیل معیاری برای اندازه گیری نسبت کل بازدیدها از صفحه لندینگ شماست. به عبارت ساده تر، CVR به این معنی است که صفحه لندینگ شما یک تجربه کاربری یکپارچه را ارائه می دهد که مطابق با وعده های خود تبلیغ است.

7. شبکه نمایشی گوگل

تبلیغات گوگل هم بر روی صفحات نتایج جستجو و هم یک صفحه وب در شبکه نمایشی گوگل (GDN) قابل نمایش هستند. GDN، شبکه ای از وبسایت هاست که فضایی را برای وبسایت ها برای گوگل ادز اختصاص می دهند. این تبلیغات می توانند متنی یا مبتنی بر تصویر باشند و همراه با محتوای مرتبط با کلمات کلیدی هدف به نمایش درمی آیند. محبوب ترین گزینه های تبلیغات نمایشی، Google Shopping و کمپین های اپلیکیشن هستند.

8. ایمپرشن ها

هر بار که تبلیغ شما در SERP به نمایش در می آید، یک ایمپرشن دریافت می کند. برخی از تبلیغ کنندگان و بازاریاب ها به طور غیر رسمی آن را کره چشم تبلیغات می نامند. ایمپرشن ها نیمی از معادله CTR مذکور را شامل می شوند.

شما می توانید از ایمپرشن ها به عنوان معیاری برای درک این که چه تعداد از افرادی که تبلیغ شما را دیده اند بر روی کلیک کرده اند و وارد صفحه لندینگ شده اند، استفاده کنید و تبلیغ خود را برای دستیابی به CTR بالاتر بهینه کنید.

با خاطر داشته باشید که تبدیل همه ایمپرشن ها به کلیک و دستیابی به CTR 100% غیرممکن است. مردم ممکن است از SERP خارج شوند، بر روی تبلیغ رقبای شما کلیک کنند یا حتی بر روی یک نتیجه جستجوی ارگانیک به جای تبلیغات کلیک کنند.

9. کلمات کلیدی

وقتی یک کاربر گوگل یک عبارت را در کادر جستجو تایپ می کند، گوگل محدوده ای از نتایج را مطابق با هدف اصلی جستجوکننده به او نشان می دهد. کلمات کلیدی، کلماتی هستند که با آنچه جستجوگر جستجو می کند مطابقت دارند و هدف او را برآورده خواهند کرد. شما کلمات کلیدی را بر اساس جستارهایی که می خواهید در کنار تبلیغات نمایش داده شوند، انتخاب می کنید. به عنوان مثال، یک جستجوگر تایپ می کند: «چگونه آدامس را از روی کفش پاک کنم؟»، گوگل نتایج تبلیغ کنندگانی با کلمات کلیدی مانند «آدامس روی کفش» و «کشف های تمیز» را به نمایش در می آورد.

کلمات کلیدی منفی فهرستی از عبارت کلیدی هستند که نمی خواهید برای آن ها رتبه بندی شوید. گوگل شما را از بیدینگ این کلمات خارج خواهد کرد. به طور معمول، آن ها به عبارت جستجویی اصلی شما تا حدودی مرتبط هستند، اما خارج از محدوده ای قرار می گیرند که می خواهید برای آن رتبه بندی شوید.

10. PPC

پرداخت به ازای کلیک یا PPC نوعی از تبلیغات است که در آن تبلیغ کننده در ازای هر کلیک بر روی تبلیغ هزینه پرداخت می کند. PPC مختص گوگل ادز نیست، اما مرسوم ترین نوع کمپین تبلیغاتی محسوب می شود. مهم است قبل از راه اندازی کمپین گوگل ادز خود، به طور کامل با PPC آشنا شوید.

11. امتیاز کیفیت (QS)

امتیاز کیفیت شما در واقع کیفیت نرخ کلیک (CTR) تبلیغ، مرتبط بودن کلمه کلیدی، کیفیت صفحه لندینگ و عملکرد گذشته در نتایج صفحات جستجو را اندازه گیری می کند. امتیاز کیفیت یک فاکتور تعیین کننده در AdRank است.

گوگل ادز چگونه کار می کند؟

در فرآیند گوگل ادز سه بازیکن نقش دارند: جستجوگر، تبلیغ کننده و پلتفرم گوگل ادز. هر یک از آن ها نقشی را در این فرآیند ایفا می کنند به گونه ای که تبلیغ کنندگان و کسب و کارها درآمد کسب کنند و مشتریان محصولات و خدمات مورد نیاز خود را بیابند. در ادامه، خلاصه ای از آنچه در پشت صحنه گوگل ادز اتفاق می افتد را توضیح می دهیم.

1. تبلیغ کنندگان برای کلمات کلیدی در گوگل ادز پیشنهاد ارائه می دهند

ارائه پیشنهاد در مورد کلمات کلیدی به این صورت است که تبلیغ کنندگان به گوگل اطلاع می دهند برای کدام کلمات کلیدی تبلیغشان در SERPها به نمایش درآید. ارائه پیشنهاد برای کلمات کلیدی می تواند از چند دلار تا چند صد دلار برای هر کلمه کلیدی متفاوت باشد. تبلیغ کنندگان معمولا یک بودجه روزانه برای این کار مشخص می کنند.

علاوه بر این، صرف نظر از اندازه کسب و کار یا منابع در دسترس، شما می توانید تبلیغات را متناسب با بودجه خود تنظیم کنید. ابزار گوگل ادز به شما اجازه می دهد تا در محدوده حداکثر بودجه ماهانه خود بمانید و حتی هزینه تبلیغاتی خود را در یک بازه زمانی مشخص متوقف کنید.

2. مشتری بالقوه یک کلمه کلیدی را در گوگل جستجو می کند

مشتری بالقوه کلمه کلیدی را جستجو می کند که یک تبلیغ کننده برای آن پیشنهاد ارائه کرده است. در SERP، تبلیغات برای محصولات یا خدماتی که بر هدف جستار جستجوگر منطبق هستند، به نمایش درمی آیند. ترتیب نمایش تبلیغات تا حد زیادی به رتبه تبلیغات بستگی دارد.

3. گوگل تبلیغات برای آن کلمه کلیدی را بر اساس رتبه تبلیغ نشان می دهد

بین زمانی که طول می کشد تا جستجوگر عبارت مورد نظر خود را در کادر جستجو تایپ کند و لحظه ای که SERP برای آن کلمه کلیدی ظاهر می شود، گوگل خیلی سریع فرآیند رتبه بندی تبلیغات را اجرا می کند. در عرض چند ثانیه، گوگل تبلیغ کنندگان را در رتبه یک تا هر تعداد فضای تبلیغاتی موجود بر روی SERP رتبه بندی می کند. آن ها از امتیاز کیفیت کلمه کلیدی و پیشنهاد تبلیغ کننده برای آن کلمه کلیدی برای تعیین رتبه اول، دوم، سوم و … استاده می کنند.

4. مشتری بالقوه بر روی یکی از وبسایت های فهرست شده در SERP کلیک می کند

وقتی که تبلیغات برای کلمات کلیدی جستجو شده ظاهر می شوند، کاربر ممکن است بر روی یکی از آن ها که فکر می کند بیشترین تطابق را با خواسته اش دارد، کلیک خواهد کرد. از آن به بعد، این احتمال وجود دارد که خرید انجام شود یا به SERP بازگردد و بر روی تبلیغ دیگر یا حتی نتایج ارگانیک کلیک کند. حتی این احتمال وجود دارد که بدون خرید یا کلیک جستجو را نیمه کاره رها کند.

فاکتورهای تاثیرگذار بر گوگل ادز

فاکتورهای متعددی بر ایجاد تبلیغات گوگل موثر و کارآمد موثر هستند. آن ها را در ادامه بررسی می کنیم.

AdRank

AdRank جایگاه تبلیغ شما را مشخص می کند. AdRank با فرمولی تعیین می شود که امتیاز کیفیت و مقدار پیشنهادی شما برای یک کلمه کلیدی را در نظر می گیرد.

امتیاز کیفیت بر اساس کیفیت و مرتبط بودن تبلیغ شما تعیین می شود و گوگل این معیار را با تعداد افرادی که بر روی تبلیغ شما کلیک کرده اند محاسبه می کند؛ یعنی CTR. CTR به میزان مطابقت تبلیغ شما با هدف جستجوگر بستگی دارد، که می تواند از سه زمینه دریافت شود:

  • کلمات کلیدی شما تا چه اندازه مرتبط هستند.
  • آیا متن تبلیغ و CTA قصد جستجوگر را برآورده می کنند یا نه.
  • تجربه کاربری صفحه لندینگ.

امتیاز کیفیت همان چیزی است که شما باید هنگام راه اندازی کمپین گوگل ادز خود بر آن تمرکز کنید، حتی قبل از این که مبلغ پیشنهادی خود را افزایش دهید. هرچه این امتیاز بالاتر باشد، هزینه های شما کمتر خواهند بود و جایگاه بهتری را بدون نیاز به پرداخت پول بیشتر به دست خواهید آورد.

موقعیت مکانی

وقتی که برای اولین بار گوگل ادز را راه اندازی می کنید، باید موقعیت جغرافیایی که تبلیغ در آن به نمایش در می آید را مشخص کنید. اگر ویترین دارید، باید شعاع قابل قبولی از اطراف موقعیت فیزیکی فروشگاه شما را در برگیرد. اگر یک فروشگاه تجارت الکترونیکی هستید و یک محصول فیزیکی را به فروش می رسانید، موقعیت مکانی باید محل هایی باشد که کالا را تحویل می دهید. اگر خدمات یا محصولی را تبلیغ می کنید که در سراسر جهان قابل دسترسی است، هیچ محدودیتی برای شما وجود ندارد.

تنظیمات موقعیت مکانی نقش بسیار مهمی را در جایگاه شما ایفا می کنند. به عنوان مثال، اگر یک استودیو یوگا در سانفرانسیسکو دارید، فردی در نیویورک که عبارت «استودیو یوگا» را جستجو کند تبلیغ شما را مشاهده نخواهد کرد و این هیچ ربطی به AdRank شما ندارد. دلیل آن این است که هدف اصلی گوگل نمایش مرتبط ترین نتایج برای جستجوگران است.

کلمات کلیدی

تحقیق کلمات کلیدی به همان اندازه که برای جستجوی ارگانیک اهمیت دارد، برای تبلیغات پولی نیز مهم است. کلمات کلیدی شما باید تا حد امکان منطبق بر هدف جستجوگر باشند. دلیل آن این است که گوگل جستارهای جستجو را بر اساس کلمات کلیدی که انتخاب کرده اید، منطبق می کند.

هر گروه تبلیغ که شما برای کمپین خود انتخاب می کنید، مجموعه ای کوچک از کلمات کلیدی را هدف قرار می دهد (در حالت بهینه بین یک تا پنج کلمه کلیدی) و گوگل تبلیغ شما را بر مبنای این انتخاب ها به نمایش در می آورد.

انواع تطبیق

انواع تطبیق در انتخاب کلمات کلیدی کمی به شما فضا می دهد. آن ها به گوگل می گویند که آیا می خواهید دقیقا با یک عبارت جستجو تطابق داشته باشید یا تبلیغ شما باید برای هر جستجوگری با جستار جستجویی نیمه مرتبط به نمایش درآید. چهار نوع تطبیق وجود دارد که باید از بین آن ها انتخاب کنید:

  • تطبیق گسترده: تنظیمات پیشفرض گوگل ادز است که از هر کلمه ای داخل کلمات کلیدی شما با هر ترتیبی استفاده می کند. به عنوان مثال، «یوگا با بز در اوکلند» با «یوگا با بز» و «یوگا در اوکلند» مطابقت خواهد داشت.
  • تطبیق گسترده اصلاح شده: این نوع تطبیق به شما اجازه می دهد تا کلمات خاص از یک عبارت کلیدی را با نشان دادن آن ها با علامت + قفل کنید. در نتیجه، تطبیق شما باید حداقل شامل آن کلمات کلیدی قفل شده باشد. به عنوان مثال، «یوگا با +بز در اوکلند» می تواند منجر به نمایش جستجوهایی برای کلمات کلیدی «بزها»، «بز مانند غذا» یا «بزها یا یوگا» شود.
  • تطبیق عبارت: این با جستارهایی مطابقت می کند که شامل عبارت کلمه کلیدی شما با ترتیب دقیق باشد، اما ممکن است کلمات دیگری قبل یا بعد از آن وجود داشته باشند. به عنوان مثال، «یوگا بز» می تواند منجر به «یوگا بز خالدار» یا «یوگا بز با توله ها» همراه شود.
  • تطبیق دقیق: کلمات کلیدی را دقیقا همانطور که نوشته اید، دربرمی گیرد. به عنوان مثال، اگر کلمه کلیدی شما «یوگا بز» باشد، با تایپ عباراتی مانند «یوگا بزها» یا «کلاس یوگا بز» به نمایش در نمی آید.

اگر تازه کار هستید و دقیقا نمی دانید که پرسونای شما چگونه خواهد بود، از تطبیق گسترده شروع کنید و به تدریج رویکرد خود را برای نتایج بهتر محدودتر کنید. با این وجود، از آنجایی که تبلیغ شما برای جستارهای مختلفی رتبه بندی خواهد شد (برخی از آن ها غیرمرتبط هستند)، باید نظارت دقیقی بر تبلیغات خود داشته باشید و آن ها را بر اساس اطلاعات جدیدی که کسب می کنید اصلاح کنید.

عناوین و توضیحات

متن تبلیغ شما می تواند تفاوت ها را در کلیک بر روی تبلیغ شما و کلیک بر روی تبلیغات رقیب ایجاد کند. بنابراین، مهم است که متن تبلیغ شما منطبق بر هدف جستجوگر، هماهنگ با کلمات کلیدی هدف باشد و یک راه حل واضح برای نقاط ضعف پرسونا ارائه دهد.

برای توضیح بیشتر این مورد، بیایید یک نمونه را بررسی کنیم.

گوگل ادز یا گوگل ادوردز

جستجو برای «baby swim lessons» منجر به این نتیجه شده است. متن تبلیغ مختصر است و از فضای محدود با دقت برای انتقال پیام خود و ارتباط با مخاطب هدف استفاده می کند. Swim Revolution به درستی می دانست که باید کلمات کلیدی را در عناوین خود به کار ببرد. بنابراین، ما بلافاصله متوجه شدیم که این تبلیغ منطبق بر نیازهای ما است. علاوه بر این، توضیحات به ما می گوید که چرا بهترین گزینه برای درس شنا است، زیرا به نگرانی های پرسونا می پردازد؛ نگرانی والدین از ثبت نام کودکان خود در کلاس شنا.

آن ها از کلماتی مانند «مهارت»، «سرگرمی»، «اعتماد به نفس» و «راحتی در آب» برای از بین بردن نگرانی انداختن یک کودک در آب و اثبات قابلیت های کلاس خود در آموزش شنا به کودکان استفاده کردند.

این نوع متن تبلیغ باعث می شود که کلیک به دست آورید، اما تبدیل ها از انتقال این کلیک ها به متن صفحه لندینگ ختم خواهد شد.

افزونه های AD

اگر از گوگل ادز استفاده می کنید، باید به دو دلیل از افزونه های AD استفاده کنید: آن ها رایگان هستند و اطلاعات اضافی را در اختیار کاربران قرار می دهند و دلیل دیگر تعامل با تبلیغ شماست. این افزونه ها در یکی از این 5 دسته بندی قرار می گیرند:

  • Sitelink Extensions تبلیغات شما را گسترش می دهند. به شما کمک می کنند تا متمایز شوید و لینک های اضافی به سایت شما ایجاد می کنند که دلایل جذاب تری برای کلیک در اختیار کاربران قرار می دهد.
گوگل ادوردز چیست
  • Call Extensions به شما اجازه می دهد تا شماره تماس خود را در متن تبلیغ بکار ببرید، بنابراین کاربران روش سریع تری برای دسترسی به شما در اختیار خواهند داشت. اگر یک تیم خدمات مشتریان دارید که آماده تعامل و خدمت رسانی به مخاطب هدف است، شماره تماس خود را درج کنید.
چگونه از گوگل ادز استفاده کنیم
  • Location Extensions شامل موقعیت مکانی و شماره تماس شما در تبلیغ است به گونه ای که گوگل نقشه ای را برای یافتن سریع و راحت شما در اختیار جستجوگر قرار می دهد. این گزینه برای کسب و کارهای دارای ویترین فروشگاهی عالی است. همچنین، با عبارت جستجویی «نزدیک من … » نیز به خوبی کار می کند.
مثال گوگل ادز
  • Offer Extensions در صورتی کارایی دارد که یک آفر داشته باشید. این افزونه کاربران را ترغیب می کند تا بر روی تبلیغات شما به جای تبلیغات رقیب کلیک کنند.
گوگل ادز
  • App Extensions لینکی را برای دانلود یک اپلیکیشن برای کاربران موبایل فراهم می کند. این کار باعث کاهش حجم جستجوهای جدید به منظور یافتن و دانلود اپلیکیشن در AppStore خواهد شد.
نحوه کار گوگل ادز

ریتارگتینگ گوگل ادز

ریتارگتینگ یا ریمارکتینگ در گوگل ادز، روشی برای تبلیغ به کاربرانی است که قبلا به صورت آنلاین با شما در تعامل بوده اند اما تبدیل به مشتریان دائمی نشده اند. ردیابی کوکی ها کاربران در سراسر دنیا را دنبال می کند و این کاربران را مخاطب تبلیغات شما قرار می دهد. ریمارکتینگ کارآمد است، زیرا بیشتر مشتریان بالقوه باید قبل از تبدیل شدن به مشتری چندین بار مارکتینگ شما را ببینند.

نحوه استفاده از گوگل ادز

آیا متقاعد نشده اید که باید از گوگل ادز استفاده کنید؟ خوب. شروع کار ساده است، اما باید چند مرحله را انجام دهید. در اینجا یک راهنمای گام به گام برای راه اندازی اولین کمپین خود در گوگل ادز تهیه کرده ایم.

1. از یک قالب برنامه ریزی گوگل ادز استفاده کنید

برای شروع استفاده از گوگل ادز نیاز به تهیه پیش نویس ندارید. استفاده از یک کیت PPC گوگل ادز، گمانه زنی در پلتفرم را از بین می برد و امکان شروع رقابت را در اختیار شما قرار می دهد.

فرقی نمی کند که از یک قالب استفاده می کنید یا خود آن را می سازید، باید مراحل بعدی برای شروع کمپین تبلیغاتی خود را اجرا کنید.

2. حساب کاربری در گوگل ادز بسازید

ابتدا، به صفحه اصلی گوگل ادز بروید. در گوشه سمت راست بالا، بر روی Start Now کلیک کنید. صفحه ای برای ورود به حساب کاربری یا ساخت یک حساب کاربری جدید برای شما باز می شود.

شروع کار با گوگل ادز

3. نام کسب و کار و وبسایت خود را انتخاب کنید

بعد از ورود به حساب کاربری، به صفحه ای هدایت می شوید که باید در آن نام کاربری و وبسایت خود را وارد کنید. دامنه ای که وارد می کنید، مقصدی است که هر کاربری بر روی تبلیغ شما کلیک کرد به آن هدایت خواهد شد.

4. هدف تبلیغاتی خود را انتخاب کنید

شروع کار با گوگل ادز

سپس، هدف تبلیغاتی اصلی خود را انتخاب کنید. چهار گزینه پیش روی شما قرار می گیرد: تماس های بیشتری دریافت کنید، فروش ازطریق وبسایت خود را افزایش دهید، مراجعه به فروشگاه فیزیکی خود را افزایش دهید و بازدیدها و تعامل بیشتری در یوتیوب دریافت کنید.

5. تبلیغ خود را بسازید

مرحله بعدی ساخت تبلیغ است. این مرحله به خلاقیت نیاز دارد و می تواند کمی چالش برانگیز باشد. خوشبختانه، گوگل نکاتی را در خصوص نوشتن متن تبلیغ در اختیار شما قرار می دهد. اما بدون شک مهم ترین نکته نوشتن متنی جذاب است که مخاطبان را به مشتری تبدیل می کند.

وگل ادز چیست و چگونه کار می کند

6. تم های کلمه کلیدی اضافه کنید

در صفحه بعد، شما می توانید کلمات کلیدی را انتخاب کنید که با برند شما مطابقت دارند. گوگل چند کلمه کلیدی را به شما پیشنهاد می دهد؛ اگر با تحقیق کلمات کلیدی آشنا نیستید، به شما توصیه می کنیم که با کلمات کلیدی پیشنهادی گوگل شروع کنید. بعد از انتخاب کلمات کلیدی مناسب، بر روی Next کلیک کنید.

نحوه استفاده از گوگل ادز چگونه است

7. موقعیت تبلیغ خود را تنظیم کنید

در صفحه بعدی باید موقعیت مکانی که می خواهید تبلیغ شما به نمایش درآید را انتخاب کنید. این موقعیت مکانی می تواند نزدیک به فروشگاه شما یا هر جای دیگری باشد.

گوگل ادز چیست و روش استفاده

8. بودجه خود را تنظیم کنید

در اینجا، باید از گزینه های بودجه ارائه شده توسط گوگل استفاده کنید یا یک بودجه خاص را خود وارد نمایید.

استفاده از گوگل ادز چگونه است

9. پرداخت را تایید کنید

در نهایت، اطلاعات پرداخت خود را وارد کنید.

مراحل ثبت نام در گوگل ادز

به این ترتیب اولین تبلیغ گوگل خود را آماده کرده اید.

همانطور که مشاهده می کنید، تنظیم کمپین های تبلیغاتی بر روی گوگل نسبتا ساده و سریع است. دلیل آن پلتفرمی است که در تمام مراحل به شما کمک می کند و نکات مفیدی را در طول مسیر به شما ارائه می دهد. اگر متن تبلیغ یا تصاویر مربوط به آن را آماده کرده اید، تنظیمات بیشتر از 10 دقیقه طول نمی کشد.

آنچه باید مورد توجه قرار گیرد، چیزهای اضافی است که برای بهینه سازی تبلیغ خود و دسترسی آسان آن انجام دهید. بیایید این مراحل را با هم بررسی کنیم. این ها مراحلی هستند که بعد از ارسال تبلیغ برای بازبینی انجام می شوند.

10. حساب گوگل آنالتیک خود را لینک کنید

به احتمال زیاد گوگل آنالتیک را برای وبسایت خود راه اندازی کرده اید تا بتوانید ترافیک، تبدیل ها، اهداف و هر معیار مورد نظر خود را ردیابی کنید. همچنین باید حساب گوگل آنالتیک را به گوگل ادز لینک کنید. لینک کردن این دو حساب کاربری به شما اجازه ردیابی،‌ تحلیل و گزارش گیری بین کانال ها و کمپین ها را می دهد زیرا می توانید همه این گزارش ها را یکجا مشاهده و بررسی کنید.

گوگل ادز چیست ؟

11. کدهای UTM اضافه کنید

کدهای ماژول ردیابی اورچین (UTM) توسط گوگل با هدف ردیابی هر فعالیت مرتبط با یک لینک خاص استفاده می شوند. به احتمال زیاد این کدها را دیده اید، آن ها بخشی از URL هستند که بعد از علامت سوال (“?”) قرار می گیرند. کدهای UTM به شما می گویند که کدام آفر یا تبلیغ منجر به تبدیل شده است، تا بتوانید موثرترین بخش های کمپین خود را ردیابی کنید. کدهای UTM بهینه سازی تبلیغات گوگل را برای شما راحت تر می کنند زیرا دقیقا می دانید که چه اقداماتی کارساز هستند.

با این وجود، ترفند این است که هنگام راه اندازی گوگل ادز کدهای UTM را در سطح کمپین خود اضافه کنید. به این ترتیب، نیازی نیست این کار را به صورت دستی برای هر یک از URLها انجام دهید. در غیراینصورت، می توانید به صورت دستی با استفاده از Google’s UTM builder این کار را انجام دهید.

نحوه استفاده از گوگل ادز

12. ردیابی تبدیل را راه اندازی کنید

ردیابی تبدیل به شما می گوید که دقیقا چه تعداد مشتری یا لید از کمپین های تبلیغاتی خود به دست آورده اید. تنظیم آن اجباری نیست، اما بدون آن باید در مورد ROI تبلیغات خود گمانه زنی کنید. ردیابی تبدیل به شما اجازه می دهد تا فروش بر روی وبسایت، اپلیکیشن های نصب شده یا تماس های تبلیغاتی را ردیابی کنید.

گوگل ادز چیست ؟

13. گوگل ادز را با CRM خود ادغام کنید

نگهداری داده ها در یک مکان به منظور ردیابی، تحلیل و گزارش دهی کار شما را آسان تر می کند. شما از CRM خود برای ردیابی داده های تماس و جریان های لید استفاده می کنید. ادغام گوگل ادز با CRM به شما قابلیت ردیابی کمپین های تبلیغاتی را فراهم می کند، به گونه ای که می توانید مارکتینگ را برای آفرهای مرتبط با آن ادامه دهید.

روش کار با گوگل ادز

انواع کمپین های گوگل ادز

شما می توانید از بین یکی از پنج نوع کمپین گوگل ادز انتخاب کنید. بیایید کاربردهای عملی هر یک از آن ها و دلایل انتخاب را بررسی کنیم.

1. کمپین های تبلیغاتی جستجو

تبلیغات جستجو به تبلیغات متنی گفته می شوند که بر روی صفحات نتایج گوگل به نمایش درمی آیند. به عنوان یک مثال، جستجو برای «دستمال جیبی» نتایج زیر را به همراه خواهد داشت:

گوگل ادوردز

مزیت تبلیغات جستجو این است که تبلیغات شما در مکانی به نمایش درمی آیند که اکثر جستجوگران برای کسب اطلاعات ابتدا به آن سر می زنند، یعنی گوگل. گوگل تبلیغات شما را با همان فرمت نتایج دیگر نشان می دهد (به جز این که آن را با Ad نشان می دهد)، بنابراین مشاهده و کلیک بر روی نتایج برای کاربران به عادت تبدیل شده است.

تبلیغات جستجو ریسپانسیو

تبلیغات جستجو ریسپانسیو به شما اجازه می دهند تا نسخه های متعدد از عناوین و متن تبلیغ (به ترتیب، 15 و 4 نوع) را برای گوگل وارد کنید تا بهترین آن ها برای کاربران به نمایش درآید. در تبلیغات سنتی، شما یک نسخه ثابت از تبلیغ خود ایجاد می کنید و عناوین و توضیحات همیشه ثابت باقی می مانند. تبلیغات ریسپانسیو امکان ایجاد تبلیغات پویا را فراهم می کنند تا در نهایت بهترین گزینه برای مخاطب هدف شما به نمایش درآید؛ برای گوگل این به معنی گرفتن بیشترین کلیک است.

2. کمپین های تبلیغات نمایشی

گوگل شبکه ای از وبسایت ها در صنایع مختلف دارد و مجموعه ای از مخاطبان که تبلیغات نمایشی گوگل را انتخاب می کنند، با نام Google Display Network یا شبکه نمایشی گوگل شناخته می شوند. فایده آن برای صاحب وبسایت این است که آن ها تبلیغات پرداخت به ازای کلیک یا ایمپرشن هستند. فایده برای تبلیغ کنندگان این است که آن ها می توانند محتوای خود را در معرض دید مخاطبان با پرسونای همسو قرار دهند.

این ها معمولا تبلیغات تصویری هستند که توجه کاربران را از متن تبلیغ منحرف می کنند.

3. کمپین های تبلیغات ویدئویی

ویدئو، به یاد داشته باشید که یوتیوب نیز یک موتور جستجو است. بنابراین کلمات کلیدی درست شما را در برابر یک ویدئو قرار می دهند و توجه مخاطب را به خود جذب می کند. در اینجا یک تبلیغ ویدئویی را مشاهده می کنید که وسط یک ویدئوی دیگر با مفهوم نحوه بستن گره کراوات ظاهر شده است:

گوگل ادز google ads

4. کمپین های تبلیغات اپلیکیشن

کمپین های اپلیکیشن گوگل، اپلیکیشن موبایل شما را ازطریق یک تبلیغ نمایش داده شده بر روی شبکه جستجو گوگل، یوتیوب، گوگل پلی، شبکه نمایشی گوگل و غیره تبلیغ می کنند.

شما می توانید تبلیغاتی را اجرا کنید که مخاطبان را به نصب اپلیکیشن تشویق می کنند یا اگر از قبل اپلیکیشن را نصب شده دارند، یک اقدام خاص را انجام دهند. برخلاف سایر انواع تبلیغات، شما یک کمپین تبلیغاتی اپلیکیشن را طراحی نمی کنید. در عوض، اطلاعات و مخاطبان اپلیکیشن را در اختیار گوگل قرار می دهید و پیشنهاد خود را ارائه می کنید. بقیه کارها را خود گوگل انجام می دهد.

google ads

5. کمپین های تبلیغاتی خرید

یکی دیگر از انواع تبلیغات گوگل، کمپین های تبلیغاتی خرید گوگل هستند. کمپین های خرید مانند سایر انواع تبلیغات، بر روی SERPها نمایش داده می شوند و شامل اطلاعات دقیق محصول مانند قیمت و تصاویر محصول می باشند. شما می توانید یک کمپین خرید را ازطریق Google Merchant Center اجرا کنید، که در آن اطلاعات یک محصول خاص را وارد می کنید و گوگل از آن ها برای ساخت تبلیغات خرید استفاده می کند.

به جای بازاریابی برند خود به عنوان یک کل، تبلیغات خرید به شما اجازه می دهند تا یک محصول یا خط تولید خاص را تبلیغ کنید. به همین دلیل است که وقتی یک محصول خاص را در گوگل جستجو می کنید، تبلیغات برندهای مختلف برای شما به نمایش در می آیند. اگر عبارت «running shoes» را جستجو کنید، با این نتایج مواجه خواهید شد. تبلیغات در بالای صفحه تبلیغات جستجو گول هستند، اما محصولات خاص تبلیغ شده در کنار صفحه تبلیغات خرید بهینه سازی شده برای کلمه کلیدی running shoes می باشند.

گوگل ادز چگونه کار می کند

استراتژی های ارائه پیشنهاد (بیدینگ) گوگل ادز

بعد از این که کمپین تبلیغاتی خود را راه اندازی کردید، وقت آن رسیده است که پیشنهاد خود را ارائه دهید. به یاد داشته باشید که رتبه قرار گیری تبلیغ شما در گوگل به این پیشنهاد بستگی دارد. در حالی که مقدار پیشنهاد شما به بودجه و اهدافی که در سر دارید بستگی دارد، استراتژی ها و تنظیماتی برای ارائه پیشنهاد در گوگل ادز وجود دارند که باید از آن ها مطلع باشید.

ارائه پیشنهاد خودکار در مقابل دستی

وقتی صحبت از ارائه پیشنهاد برای کلمات کلیدی به میان باشد، دو گزینه وجود دارد: خودکار و دستی.

  • ارائه پیشنهاد خودکار گوگل را مسئول این کار می کند و به پلتفرم اجازه می دهد تا پیشنهاد شما را بر اساس پیشنهاد رقبا تنظیم کند. در این حالت، شما می توانید حداکثر پیشنهاد را مشخص کنید و گوگل در محدوده تعیین شده توسط شما کار می کند تا بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.
  • در ارائه پیشنهاد دستی، شما مسئول تعیین مقدار پیشنهاد برای گروه ها و کمپین های تبلیغاتی هستید. به شما این فرصت داده می شود تا هزینه های تبلیغات با عملکرد ضعیف را کاهش دهید.

ارائه پیشنهاد برای عبارت جستجویی برنددار

عبارت های برنددار به عباراتی گفته می شود که نام شرکت یا محصول منحصر به فرد شما در آن وجود داشته باشند. مانند، HubSpot CRM. بحث های زیادی پیرامون ارائه پیشنهاد برای عبارت جستجویی برنددار وجود دارد.

از یک طرف استدلال می کنند که ارائه پیشنهاد برای عبارت های برنددار منجر به نتایج ارگانیک می شود که به عنوان هدر دادن پول در نظر گرفته می شود. از طرف دیگر، ارائه پیشنهاد در مورد این عبارت ها صفحات نتایج جستجو را به شما می دهد و کمک می کند تا مشتریان بالقوه به مشتریان دائمی تبدیل شوند. به عنوان مثال، اگر من ابزارهای چت لایو را جستجو کرده باشم و لایو چت HubSpot مد نظر من باشد، یک جستجوی ساده با عبارت «HubSpot live chat software» بدون هیچ تلاش خاصی منجر به نتیجه مورد نظر من خواهد شد.

استدلال دیگر از ارائه پیشنهاد برای عبارت های برنددار حمایت می کند. آن ها می گویند که رقبای شما ممکن است برای این عبارت ها پیشنهاد ارائه دهند، در نتیجه مخاطبان ارزشمندی که متعلق به شما هستند را از دست خواهید داد.

هزینه به ازای هر مشتری (CPA)

اگر ایده خرج کردن پول برای تبدیل مشتریان احتمالی به مشتریان دائمی به نظر شما غیرضروری است، می توانید به جای آن یک CPA را تعریف کنید و تنها وقتی هزینه کنید که کاربر به مشتری تبدیل شده باشد. با این استراتژی بیدینگ، مطمئن می شوید که تنها وقتی هزینه می کنید که یک مشتری به دست آورده باشید. یان استراتژی ردیابی و توجیه هزینه های تبلیغات را برای شما آسان می کند.

بهترین روش های تبلیغات گوگل

اگر تلاش شما برای تبلیغات در گوگل موفقیت آمیز نبوده است، ناامید نشوید. دلایل مختلفی برای عملکرد ضعیف تبلیغات شما در گوگل وجود دارند. اما اول از همه بیایید بهترین روش های استاندارد گوگل ادز را بررسی کنیم.

1. از یک قالب برنامه ریزی PPC استفاده کنید

استفاده از یک برنامه ریز، پروژه های PPC شما را سازماندهی می کند. با قالب برنامه ریزی PPC هاب اسپات و گوگل، شما می توانید نحوه نمایش تبلیغات خود به صورت آنلاین را مشاهده کنید، تعداد کاراکترها را ببینید و کمپین های خود را در یک مکان مدیریت کنید.

2. از کلمات کلیدی گسترده اجتناب کنید

شما واقعا باید کلمات کلیدی خود را درست انتخاب کنید، به همین دلیل آزمایش و اصلاح باید بخشی از استراتژی شما باشد. اگر کلمات کلیدی شما بیش از حد گسترده باشند، گوگل تبلیغ شما در معرض دید مخاطبان اشتباه قرار می دهد. در نتیجه، کلیک های کمتری دریافت می کنید و هزینه تبلیغات شما بیشتر خواهد شد.

آنچه کارساز بوده است را مرور کنید و آن ها را برای مطابقت با مخاطب هدف خود تنظیم نمایید. به احتمال زیاد، برای بار اول ترکیب درست را پیدا نکنید اما باید افزودن، حذف و تغییر کلمات کلیدی را تکرار کنید تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

3. تبلیغات نامرتبط اجرا نکنید

اگر تبلیغ شما با هدف جستجوگر مطابقت نداشته باشد، کلیک های کافی برای توجیه تبلیغ خود دریافت نخواهید کرد. عنوان و متن تبلیغ باید منطبق با کلمه کلیدی که برای آن پیشنهاد ارائه داده اید باشد و تبلیغ شما باید مشکلاتی که جستجوگر با آن مواجه است را برطرف کند.

این ترکیبی است که منجر به نتایج مورد نظر شما خواهد شد و ممکن است تنها با چند تغییر ساده امکان پذیر شود. شما این گزینه را در اختیار دارید تا چندین تبلیغ را در یک کمپین ایجاد کنید. از این قابلیت برای تست تبلیغاتی با عملکرد قوی استفاده کنید. همچنین، از آن ها برای تبلیغات جستجو ریسپانسیو گوگل بهره بگیرید.

4. امتیاز کیفیت (QS) خود را بهبود دهید

امتیاز کیفیت (QS) نحوه تعیین رتبه تبلیغ شما توسط گوگل را مشخص می کند. هرچه این امتیاز بالاتر باشد، رتبه شما بهتر بوده و در نتیجه در جایگاه بهتری در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) قرار خواهید گرفت. اگر امتیاز کیفیت شما پایین باشد، فرصت کمتری برای دیده شدن خواهید داشت و احتمال تبدیل مشتریان کاهش می یابد. اگرچه گوگل امتیاز کیفیت را در اختیار شما قرار می دهد، اما وظیفه شماست که آن را بهبود دهید.

5. صفحه لندینگ تبلیغات خود را بهینه کنید

تلاش های شما نباید با تبلیغات گوگل به پایان رسند. تجربه کاربری بعد از کلیک نیز به همان اندازه حائزاهمیت است.

کاربر بعد از کلیک بر روی تبلیغ چه چیزی را مشاهده می کند؟ آیا صفحه لندینگ شما برای تبدیل بهینه سازی شده است؟ آیا این صفحه مشکل کاربر را حل می کند یا به سوال او پاسخ می دهد؟ کاربر شما باید یک انتقال یکپارچه را ازطریق فرآیند تبدیل تجربه کند.

نکات گوگل ادز

حال که با نحوه استفاده و راه اندازی یک کمپین گوگل ادز آشنا شده اید، در اینجا چند نکته کوچک و بهترین روش ها برای ایجاد کمپین های موفق برای شما آورده شده است.

در این پست، به طور کلی این موارد را بررسی کرده ایم اما اهمیت آن ها را نمی توان نادیده گرفت. از این به عنوان یک چک لیست استفاده کنید.

1. یک هدف مشخص داشته باشید

تعریف اهداف قبل از ایجاد تبلیغ بسیار حیاتی است. نباید ابتدا تبلیغ را ایجاد کنید و سپس بر اساس آن اهداف را مشخص نمایید. با تیم مارکتینگ خود مشورت کنید و یک برنامه تبلیغاتی تهیه کنید. سپس، اهداف SMART را برای کمپین های تبلیغات گوگل خود ایجاد نمایید.

2. یک صفحه لندینگ مرتبط بسازید

وقتی هنگام ایجاد تبلیغ از شما خواسته می شود تا URL را وارد کنید، اطمینان حاصل کنید که URL به صفحه لندینگ مرتبط لینک می شود. اگر تبلیغ شما به اندازه کافی برای دریافت کلیک جذاب باشد، در صورتی که صفحه لندینگ شما نامرتبط باشد تمام تلاش های شما بی فایده خواهد بود.

از این رو، صفحات لندینگ خود را بهینه کنید به گونه ای که تبلیغ شما به تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان دائمی کمک کند. راهنمای صفحه لندینگ ما را بررسی کنید تا دقیقا با نحوه ایجاد یک صفحه لندینگ مرتبط آشنا شوید.

3. از کلمات کلیدی درست استفاده کنید

کلمات کلیدی بسیار مهم هستند. بنابراین، باید مناسب ترین کلمات کلیدی را برای تبلیغ خود انتخاب کنید. کلمات کلیدی دم بلند برخی از بهترین انواع کلمات کلیدی هستند زیرا یک کسب و کار خاص را مورد هدف قرار می دهند. به عنوان مثال، فرض کنید که یک کلینیک گربه را مدیریت می کنید. یک کلمه کلیدی عمومی مانند «کلینیک گربه» افراد در منطقه شما را هدف قرار نمی دهد، اما کلمه کلیدی مانند «کلینیک گربه در belvedere» به احتمال زیاد موجب جذب مخاطبان درست می شود.

4. فرآیند را خودکار کنید

شما می توانید با بهینه سازی فرآیند بیدینگ، نرخ تبدیل را به حداکثر برسانید. ابزارهایی مانند Smart Bidding می توانند پیشنهادها را بر اساس شانس موفقیت برای شما افزایش یا کاهش دهند. از این رو، فقط وقتی هزینه می کنید که شانس موفقیت بیشتر باشد.

5. از افزونه های تبلیغ استفاده کنید

افزونه ها می توانند عملکرد تبلیغ شما را تا حد زیادی بهبود بخشند. این افزونه ها به شما اجازه می دهند موقعیت مکانی خاص، خدمات، کالاها یا تبلیغ فروش را انتخاب کنید. به عنوان مثال، شما می توانید شماره تلفن را در تبلیغ خود درج کنید تا افراد بتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شما تماس بگیرند.

6. از کلمات کلیدی منفی استفاده کنید

گوگل ادز به شما اجازه می دهد تا از کلمات کلیدی منفی استفاده کنید. استفاده از کلمات کلیدی منفی آنچه محصول یا خدمات شما نیست را مشخص می کند، از این رو تبلیغ شما در SERPهای نامرتبط ظاهر نخواهد شد. یک بار دیگر به مثال کلینیک گربه بازمی گردیم. شما فقط به گربه ها و نه به سگ ها و سایر حیوانات خانگی خدمات می دهید. در این مورد، می توانید عباراتی مانند «سگ ها» و سایر حیوانات را حذف کنید.

7. استراتژی خود را بسنجید و بهبود ببخشید

وقتی تبلیغات خود را با گوگل آنالتیک بررسی می کنید، می توانید معیارهای مهم مانند محبوبیت صفحه، کلمات کلیدی که ترافیک بیشتری را جذب می کنند و موارد دیگر را ردیابی کنید. جمع آوری و تجزیه و تحلیل این معیارها به شما کمک می کند تا کیفیت تبلیغات خود را بهبود بخشید، نرخ تبدیل را افزایش دهید و درآمد را با گذشت زمان بیشتر کنید.

منابع بیشتر برای بهینه سازی تبلیغات در گوگل

متن تبلیغ و عناوین تنها مولفه هایی نیستند که موجب موفقیت کمپین تبلیغاتی شما می شوند. وادار کردن یک کاربر به کلیک بر روی تبلیغ تنها شروع کار است. آن ها باید وارد صفحه لندینگ مرتبطی شوند که برای تبدیل بهینه سازی شده است و سپس یک صفحه خوشامدگویی مرحله بعدی را به آن ها توضیح دهد.

اگر تبلیغات گوگل شما مشتریان واجد شرایط تولید می کند، این منابع اضافی را چک کنید و از آن ها به عنوان دستورالعمل هایی برای راه اندازی کمپین گوگل ادز خود استفاده کنید.

  • بهترین روش های صفحه لندینگ به شما آموزش می دهد که چگونه یک صفحه لندینگ را راه اندازی کنید که برای تبدیل بهترین باشد و کلیک های ارزشمند را از دست ندهید.
  • صفحه تشکر بهینه سازی شده به شما نشان می دهد که باید با مشتریان جدید بعد از تبدیل چگونه رفتار کنید، چگونه آن ها را در وبسایت خود نگه دارید و روش های جلب توجه آن ها چیست.
  • نکاتی برای تبلیغات موبایلی گوگل به شما آموزش می دهد که تفاوت های کلیدی بین تبلیغات دسکتاپ و موبایل چه هستند و چگونه هر یک را بهینه کنید.
  • بهینه سازی هزینه تبلیغات گوگل به شما نشان می دهد که چگونه ما در هاب اسپات، هزینه تبلیغات گوگل را با هدف دستیابی به بهترین ROI به حداکثر می رسانیم.
  • نمونه های باکیفیت از تبلیغات گوگل که مثال هایی از کمپین های تبلیغاتی گوگل موفق را به شما نشان می دهد.

کمپین گوگل ادز خود را همین حالا شروع کنید!

با توجه به گستردگی و اعتبار، گوگل ادز باید به بخشی از استراتژی پولی شما تبدیل شود. از نکات ارائه شده در این مقاله برای شروع کار استفاده کنید و حین انجام کار، تکرار و اصلاح را به یاد داشته باشید. چیزی تحت عنوان کمپین گوگل ادز که کار نمی کند وجود ندارد، تنها کمپین هایی وجود دارند که باید بهبود یابند. با استفاده از این استراتژی و اطلاعات درج شده، همه الزامات مورد نیاز برای ایجاد یک کمپین گوگل ادز موفق را در اختیار دارید که نرخ کلیک ها و تولید لید را افزایش دهد.

موسسه خرد برگزار کننده دوره گوگل ادز

موسسه آموزش عالی خرد اقدام به برگزاری دوره آموزشی گول ادز موده است. در پایان این دوره می توانید مدرک معتبر وزارت علوم بگیرید. در این وره به طور کامل با نحوه ساخت و راه اندازی اکانت گوگل ادز و اجرای اولین کمپین، ساخت Adgroup، شناخت کامل پنل گوگل ادز، آشنایی با keyword planner، بهینه سازی CTR، آشنایی با Auction، Quality Score، Ad Rank و Actual CPC و دیگر مباحث مربوط به طور امل آشنا می شوید. برای مشاهده سرفصل های دوره و ثبت نام در دوره گوگل ادز روی لینک زیر کلیک کنید.

همچنین بخوانید: روش های جذب مشتری برای فروش بیشتر

اولین امتیاز را ثبت کنید
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *