انواع سبک دکوراسیون داخلی منزل؛ 20 سبک معروف با عکس

حتما اطلاعات ابتدایی در مورد سبک دکوراسیون داخلی مدرن و سنتی دارید اما حتما برای شما جالب است که بدانید انواع سبک دکوراسیون داخلی فراتر از این 2 مورد است. سبک دکوراسیون داخلی پایه و اساس طراحی شما است و می توان آن را به عنوان حروف الفبای واژگان طراحی در نظر گرفت.

سبک های مختلف طراحی دکوراسیون داخلی به ما کمک می کنند تا فضاهایی با یک رویکرد یا ظاهر منسجم خاص را توصیف کنیم. سبک های دیزاین داخلی در یک دوره زمانی خاص از تمایل به بافت ها، رنگ ها و پرداخت های یکسان دستخوش تغییر می شوند.

درک سبک های مختلف دکوراسیون داخلی به شما کمک می کند تا آنچه دوست دارید را شناسایی کرده و فضاهایی را متناسب با شخصیت خود توسعه دهید. به عنوان مثال، اگر متوجه شدید که سبک طراحی سنتی را دوست دارید، می توانید از این دانش برای انتخاب همه چیز از رنگ مبلمان گرفته تا بالش ها استفاده کنید. و مهم تر از آن، وقتی دانش خود در مورد سبک های طراحی داخلی را تقویت کردید می توانید از آن لذت ببرید.

به گفته طراح داخلی برنده جایزه، نیت برکاس، بهترین پروژه های طراحی آن هایی هستند که افراد تمام قوانین را زیر پا می گذارند. زیرا در نهایت تاثیرگذارترین سبک طراحی متعلق به خود شماست.

فرقی نمی کند در طراحی داخلی تازه کار هستید یا سال هاست که در زمینه دکوراسیون فعالیت می کنید، بهتر است اصول اولیه انواع سبک در دکوراسیون داخلی را مجدد مرور کنید.

1. سبک دکوراسیون داخلی میدسنتری مدرن (Midcentury Modern)

سبک دکوراسیون داخلی خارجی

اگرچه به تازگی به یک اصطلاح متداول برای هر آنچه در قرن بیستم بوده است تبدیل شده است، اما سبک طراحی مدرن میانه قرن به طراحی مدرن از اواسط قرن بیستم اشاره دارد (به طور معمول، از اواسط 1940 تا اوایل 1970). اگرچه فرانک لیود سبک منحصر به فرد خود را در مدرنیسم ارگانیک به وجود آورد اما جزئیات متعددی از سبک مدرن میانه قرن در خانه های پیش ساخته طراحی شده توسط او دیده می شوند: پنل های چوبی با رنگ گرم، کاشی های قهوه ای حمام و استفاده از لوله های کرومی. تاثیر سبک ژاپنی نیز در سبک مدرنیسم میانه قرن آمریکایی به وضوح دیده می شود.

2. سبک دکوراسیون داخلی سنتی (Traditional)

سبک های دکوراسیون داخلی

کوری دیمین جنکینز به عنوان یک طراح در ایجاد ظاهری تازه از سبک سنتی مهارت دارد (او کتابی تحت عنوان ریمیکس طراحی: چرخشی جدید در اتاق های سنتی نوشت). در چنین اتاق ناهارخوری، دیوارهایی از جنس چوب ماهون توسط لوسترهای قرن نوزدهمی روشن می شوند و یک میز آنتیک توسط صندلی های متعلق به دوران لویی شانزدهم احاطه شده اند.

3. سبک نئو صنعتی (Neo-Industrial)

سبک های دکوراسیون داخلی در منازل

این سبک نباید با طراحی صنعتی که به کارهای انجام شده با هدف صنعتی اشاره دارد، اشتباه گرفته شود. سبک طراحی نئو صنعتی المان هایی از معماری صنعتی را قرض گرفته و از آن در طراحی فضاهای مسکونی استفاده می کند. به عنوان مثال، دیوارهای بتنی، تزئینات فولادی و پنجره های اسپارتان در خانه طراحی شده توسط کاتلین مک کورمیک.

4. سبک طراحی انتقالی یا ترنزیشنال (Transitional)

بهترین سبک های دکوراسیون داخلی

فضاهایی که شکاف بین طراحی سنتی و مدرن را از بین می برند. به عنوان مثال، آشپزخانه طراحی شده توسط تولدو گلر از سبک ترنزیشنال بهره می گیرد. در این سبک، طراحان المان های کلاسیک مانند کفپوش های جناغی و کابینت های سبک شیکر را با خطوط مدرن و ظاهری سفید بر روی صندلی نمادین Thonet در کنار هم قرار می دهند.

5. سبک ماکسیمالیست یا حداکثری (Maximalist)

سبک های متنوع دکوراسیون داخلی

چاپ های ترکیبی، رنگ های روشن، کنتراست بالا و مقدار زیادی شخصیت؟ این احیای Tudor توسط کتی کورتیس یک رویای ماکسیمالیستی است.

6. سبک ماکسیمالیست مدرن (Modern Maximalist)

سبک های مختلف دکوراسیون داخلی

استودیو بی بتسی ونتز ثابت می کند که یک روش مدرن برای اجرای سبک ماکسیمالیستی وجود دارد. در خانه شخصی او در پنسیلوانیا، طراح از رنگ های پر رنگ و منسوجات طرح دار در ترکیب با خطوط واضح و سایه روشن های افقی مرتبط با سبک مدرن استفاده کرده است.

7. سبک فارم هاوس یا خانه روستایی (Farmhouse)

انواع سبک ها در طراحی و دکوراسیون داخلی

با نگاهی به سادگی کاربردی و المان هایی از طراحی شیکر و کلونیال، سبک فارم هاوس یا خانه روستایی تفسیری ساده تر و بومی تر از سبک های تاریخی آمریکایی از قرن های 18 و 19 را ارائه می دهد. فرقی نمی کند که این سبک ها کلونیال، احیای یونانی یا ویکتوریایی باشند. 

8. سبک مینیمالیست یا حداقلی (Minimalist)

انواع سبک طراحی و دکوراسیون داخلی

از آنجایی که مینیمالیست به معنی انجام کارهای بیشتر با مواد اولیه کمتر است، متوجه اهمیت نور و تضاد در فضاهای مینیمالیستی می شوید. مانند این مورد طراحی شده توسط رابسون راک.

9. سبک مینیمالیست ارگانیک (Organic Minimalist)

سبک های طراحی داخلی

از یک خانه بر روی آب در جامائیکا، طراحی های ایشکا تضاد گرافیکی بیشتری را جایگزین المان های ارگانیک مانند دانه های چوب کرده است تا موقعیت مکانی را بدون جلوه گری منظره به کار گیرند. نتیجه آن ترکیبی از سبک های طراحی مدرن ارگانیک و مینیمالیسم ارگانیک است.

10. سبک اکلکتیک (Eclectic)

انواع سبک دکوراسیون داخلی

سبک طراحی اکلکتیک بسیار نزدیک به طراحی ماکسیمالیستی است و از المان های سبک ها و دوره های مختلف استفاده می کند و فضایی منحصر به فرد را به وجود می آورد. به عنوان مثال در خانه شارلوت آرین بته، منسوجات آفریقایی، هنر آسیایی و آفریقایی و مبلمان معاصر به ترکیب شخصی منحصر به فرد را به وجود آورده اند.

11. سبک احیای دهه 1970 (1970s Revival)

سبک های برتر دکوراسیون داخلی

کیتی هاجس برای طراحی خانه امیلی شومان در لس آنجلس، از طراحی دهه 1970 الهام گرفت و آن را با یک پس زمینه مینیمالی به یک برداشت تازه تبدیل کرد. المان های ضروری شامل طرح رنگ قهوه ای، صندلی های بزرگ بوکله و لامپ کاپرانی، طراحی دهه 1970 مدس کاپرانی که در عصر اینستاگرام محبوبیت جدیدی به دست آورد.

12. سبک کانتری انگلیسی (English Country Style)

سبک های جدید دکوراسیون داخلی جدید

از زمانی که نانسی لنکستر کنترل Colefax & Fowler را در دست گرفت، آمریکایی ها شیفته خانه هایی به سبک کانتری انگلیسی شدند. این سبک المان های متعددی از خانه های کانتری قدیمی بریتانیایی مانند کاغذ دیواری های گل دار، چوب تراشیده، گلدان های مسی و کفپوش های آجری را می گیرد و با کاربرد مدرن آن ها را به روز می کند. مانند آنچه در آشپزخانه شاوندا گاردنر مشاهده می کنید.

13. سبک آرت دکو (Art Deco)

انواع سبک دکوراسیون داخلی قدیمی و جدید

سبک طراحی آرت دکو که به دهه 1920 اروپا بازمی گردد، اشکال هندسی و دکوراسیون پیچیده همراه با مواد لوکس مانند اسباب و وسایل جلادار، شیشه های آینه ای و مرمر را در اولویت قرار می دهد. تفسیرهای مدرن از آن مانند این سالن که توسط نیک اولسون طراحی شده است، آن نقوش را با رنگ های معاصر مجدد خلق می کند.

14. سبک روستیک (Rustic)

انواع سبک دکوراسیون داخلی خانه

این خانه در مونتانا که توسط کایلی شینتافر طراحی شده است، نمونه ای از طراحی روستیک را نشان می دهد. می توانید نمای چوبی، تیرهای در معرض دید، بافت های خاص و دکوراسیون مینیمالی را مشاهده کنید.

15. سبک خانه روستایی مدرن (Modern Farmhouse)

سبک های مدرن دکوراسیون داخلی

سبک طراحی خانه روستایی مدرن تفسیری از سبک طراحی فاروم هاوس است، با این تفاوت که اشکال ساده تر به کار گرفته می شوند و اغلب المان هایی از طراحی میانه قرن و صنعتی نیز در آن دیده می شود. به عنوان مثال، آشپزخانه طراحی شده توسط آلیسا روزنهک را مشاهده کنید. پلت رنگی مینیمالیستی نیز در این سبک طراحی مرسوم است.

16. سبک شابی شیک (Shabby Chic)

سبک دکوراسیون داخلی

وقتی صحبت از سبک طراحی شابی شیک به میان باشد، همه چیز در مورد دنج بودن فضا و بافت زیاد است. در اینجا، لین فورد المان های روستیک و ارگانیک را با عیوب ظاهری مانند کتان های چروک خورده و رنگ ناهموار ترکیب می کند تا به فضایی جذاب تر دست یابد.

17. سبک معاصر (Contemporary)

انواع سبک در دکوراسیون داخلی

طراحی داخلی معاصر با المان های مینیمال، مبلمان سفارشی و جزئیات با تکنولوژی پیشرفته، ساده تر از فضاهای مدرن است و در عین حال نسبت به طراحی مینیمالی بافت بیشتری در آن به کار گرفته می شود. به این اتاق خواب طراحی شده توسط کاترین کوانگ نگاه کنید.

18. سبک ریجنسی (Regency)

انواع سبک در دکوراسیون داخلی خانه ها

صندلی هایی با پشتی بلند، لوسترهای کریستالی و آینه های طلاکاری شده که در اتاق ناهارخوری طراحی شده توسط ساشا بیکوف مشاهده می کنید، همگی نمادی از سبک طراحی ریجنسی هستند.

19. سبک طراحی ساحلی (Coastal)

سبک های مختلف در دکوراسیون داخلی

این سبک طراحی که از سواحل شنی و امواج آبی الهام گرفته شده است، رنگ های روشن را با بافت های ارگانیک  و مواد تابستانی مانند حصیر ترکیب می کند. می توانید نمونه ای از این سبک را در این خانه ساحلی طراحی شده توسط جس ویث مشاهده کنید.

20. سبک گرندمیلنیال (Grandmillennial)

سبک های جدید دکوراسیون داخلی

سبک طراحی گرندمیلنیال اولین بار توسط House Beautiful در سال 2019 به کار گرفته شد. گرندمیلنیال اصطلاحی است که برای توصیف یک طراح جوان علاقمند به بازآفرینی کلاسیک های قدیمی مانند پارچه های چیت، داربست، حصیر، الگوهای سراسری و غیره به کار گرفته می شود. نمونه ای از آن را در این اتاق طراحی شده توسط ایمی بری مشاهده می کنید.

وقتی اصطلاح طراحی داخلی به گوش ما می رسد، به چالش های تغییر اتاق یا پروژه های دکوراسیون در پینترست فکر می کنیم. اما آنچه واقعا به آن فکر می کنیم دکوراسیون داخلی است. اگرچه دکوراسیون نقش مهمی را در ایجاد فضاهای زیبا و کاربردی ایفا می کند، اما کار یک طراح داخلی از جنبه های مهمی با دکوراسیون داخلی متفاوت است. بنابراین، تفاوت بین طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی چیست؟

مقایسه طراحی و دکوراسیون به طور خلاصه

اگرچه طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی همپوشانی هایی با هم دارند، اما اساسا متفاوت هستند. طراحی داخلی هنر و علم درک رفتار افراد برای خلق فضاهای کاربردی در یک ساختمان است، در حالی که دکوراسیون داخلی چیدمان مبلمان یا فضا با المان های تزئینی با هدف دستیابی به یک زیبایی خاص را شامل می شود. به طور خلاصه، طراحان داخلی ممکن است دکوراسیون انجام دهند، اما دکوراتورها طراحی نمی کنند.

طراحان داخلی چه کاری انجام می دهند؟

فرآیند طراحی داخلی یک روش سیستماتیک و هماهنگ را با هدف برآورده کردن نیازها و منابع مشتری دنبال می کند. این فرآیند شامل تحقیق، تجزیه و تحلیل و ادغام دانش با یک فرآیند خلاقانه است.

فرقی نمی کند که هدف طراحی یک فضای شرکتی یا مسکونی است، طراحان داخلی با به کارگیری راه حل های خلاقانه و فنی در یک ساختار که کاربردی، جذاب و متناسب با کیفیت زندگی و فرهنگ ساکنان آن باشد، به چالش کشیده می شوند. طراحان باید با پوسته ساختمان هماهنگ باشند و موقعیت فیزیکی و زمینه اجتماعی پروژه را در نظر گیرند. با پیاده سازی راه حل های متفکرانه، طراحان داخلی می توانند فضاهایی را طراحی کنند که به طرز چشمگیری تجربه افراد ساکن در آن ها را بهبود می بخشد.

الزامات حرفه ای برای طراحان داخلی

طراحان داخلی به دلیل نقش پیچیده ای که بر عهده دارند، انتظار می رود سطح تحصیلات بالاتری نسبت به دکوراتورهای داخلی داشته باشند. دکوراتورهای داخلی نیازی به مجوز یا آموزش رسمی ندارند. علاوه بر یادگیری اصول به کارگیری دانش برای فرآیند خلاقانه طراحی یک فضا، طراحان باید به اصول و قوانینی پایبند باشند و اصول سازگاری با محیط زیست را رعایت کنند.

آیا به طراحی داخلی علاقمند شده اید؟

طراحان داخلی توانایی تفکر خلاقانه با هدف ایجاد فضاهای کاربردی را دارند که موجب بهبود کیفیت زندگی افراد در آن ها می شود. اگر این حرفه به نظر شما جالب است، می توانید در دوره طراحی داخلی موسسه خرد شرکت کنید. برای شرکت در دوره روی لینک زیر کلیک کنید:

سبک دکوراسیون ماندگار خانه چیست؟

فضاهای ماندگار در برابر ترندها مقاومت می کنند و بر روی یک سبک کمتر مورد توجه قرار گرفته و در عین حال پیچیده تمرکز دارند. برای خرید مبلمان خانه یا رنگ کردن دیوارها به رنگ سال عجله نکنید. در عوض، این رنگ های ترند شده را به المان های برجسته مانند ظروف غذاخوری، چراغ ها، کوسن و روتختی اضافه کنید.

نکاتی برای کشف سبک طراحی شخصی

آنچه فضای داخلی جذاب و دنج یک خانه را متمایز می کند، معمولا نتیجه دانش طراحی نیست بلکه توانایی تحقق بخشیدن به سبک شخصی خود است. وقتی شخصیت شما در هر گوشه و کنار خانه منعکس شود، با موفقیت فضایی را ایجاد کرده اید که بازتابی از خود شماست و هیچ چیز خوشایندتر از صداقت نسبت به خود نیست.

1. همه ساکنان را در نظر بگیرید

پیدا کردن سبک طراحی خود در ایجاد فضایی که از زندگی کردن در آن لذت می برید، ضروری است. اما چه اتفاقی می افتد وقتی در یک خانه ساکنانی با دو دیدگاه طراحی بسیار متفاوت زندگی می کنند؟

اول از همه از اختصاص دادن اتاق هایی به یک سبک طراحی خاص اجتناب کنید، زیرا این کار انسجام فضا را از بین می برد. وقتی با سبک های طراحی متضاد سروکار دارید، با پالت رنگی کار را آغاز کنید که همه در مورد آن توافق دارند. از آن به بعد، می توانید المان ها را طوری انتخاب کنید که متناسب با سلیقه طراحی همه ساکنان خانه باشد. 

صرف نظر از این که چگونه زیبایی شناسی را با هم ترکیب و به کار می گیرید، باید ذهن باز داشته باشید. به جای این که به همه چیز به چشم اشیایی که باید دوست داشته باشید نگاه کنید، بر اجتناب از چیزهایی تمرکز کنید که شریک زندگیتان آن را دوست ندارد یا بالعکس. اشیایی وجود دارند که آن ها را دوست دارید و نسبت به برخی دیگر بی تفاوت هستید. وقتی که تمام جزئیات به مکان اضافه شدند، برداشت نهایی می تواند منفی باشد. بنابراین، بهتر است سبک های دیگر طراحی را بپذیرید و در عین حال راهی برای تمرکز بر سبک خود بیابید.

2. فضای خود را انتخاب کنید

به کارگیری یک سبک جدید در خانه می تواند کمی دلهره آور باشد. اتنیر و شرمن توصیه می کنند که کار را با یک فضای کوچک آغاز کنید. اتنیز می گوید: «بازسازی آشپزخانه ساده ترین روش برای طراحی بقیه خانه و تجربه یک سبک طراحی جدید است.»

فرقی نمی کند که تغییر در رنگ باشد یا تغییر در وسایل، فضای می تواند با تغییرات جزئی به طور کامل تغییر کند. او اضافه می کند: «این تغییرات به شما این امکان را می دهند که در فضایی زندگی کنید که منطبق بر سبک مورد علاقه شماست.»

ورودی خانه نمونه دیگری از یک مکان خوب برای شروع بازسازی است، زیرا معمولا فضای کوچکی را در برمی گیرد و کاربرد روزانه فراوانی دارد.

3. از کپی کردن اجتناب کنید

شرمن می گوید یافتن الهام بصری همیشه یک نقطه شروع خوب است، اما باید روش هایی را متعلق به خود پیدا کنید. در غیراینصورت، طراحی شما شخصیت نخواهد داشت. هنگام ترکیب بافت ها، یک پالت رنگی و به طور کلی فضا، یک تصویر بسازید.

4. به کل تجربه فکر کنید

رنگ های زیبا، پارچه های فوق العاده و هنر عالی تفاوت را ایجاد می کنند، اما برای این که به نهایت سبک طراحی خود برسید باید کمی عمیق تر همه چیز را محقق کنید.

5. آن را در وضعیت خنثی قرار ندهید

اتنیر می گوید: «چیزی که دوست دارید را پیدا کنید و آن را با آغوشی باز بپذیرید. گاهی اوقات، وقتی افراد در مورد تعهد به یک سبک خاص نگران هستند، در نهایت المان های خنثی و کم ارزشی را انتخاب می کنند. نتیجه کار یک طراحی سرد و غیرجذاب می شود.» طراح باید به این نکته توجه داشته باشد که فرآیند تصمیم گیری و تعهد می توانند دلهره آور باشند، اما تمایل به سمت خنثی طراحی می تواند شخصیت را از فضای طراحی بگیرد. قدم های کوچک بردارید، به تدریج المان هایی را جمع آوری کنید که دوست دارید و به چشم جذاب به نظر می آیند. به تدریج رنگ و شخصیت را با هم ادغام کنید تا ظاهری به دست آید که ویژگی های سبک منحصر به فرد شما را نمایان می کند. 

6. سرمایه گذاری و جمع آوری کنید

پیدا کردن سبک طراحی خود می تواند به سادگی ساختن یک ساختمان با اشیایی باشد که دوست دارید و به تدریج جمع آوری کرده اید. سعی نکنید دکوراسیون کل فضا را طی یک روز به پایان برسانید، اجازه دهید با زمان تکامل یابد و کامل شود. همانطور که ما رشد می کنیم، سبک طراحی ما نیز تکامل می یابد. هم اتنیر و هم شرمن بر این موضوع توافق دارند که المان های دارای ارزش شخصی، راحت تر در طی کل فرآیند رشد با شما می مانند. المان های ترند و زودگذر خیلی زود از سبک طراحی خارج می شوند، بنابراین هر دو توصیه می کنند که درگیر مبلمان مد روز و زیبایی شناسی متمرکز بر ترند نشوید.

منبع: www.housebeautiful.com

مقاله پیشنهادی: اصول انتخاب رنگ در دکوراسیون داخلی

اولین امتیاز را ثبت کنید
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *