بهترین مهارت ها برای فریلنسری در سال 2024

اگر دنبال این هستید که در سال جدید شغل بهتری پیدا کنید، اولین کاری که باید بکنید این است که دنبال یادگیری یک مهارت باشید؛ آن هم نه هر مهارتی، بلکه یک مهارت پولساز و سودآور!

در حال حاضر بهترین مهارتی که می توانید یاد بگیرید مهندسی پرامپت (prompt engineering) است. همانطور که می دانید هوش مصنوعی روز به روز در حال پیشرفته تر شدن است و چه بهتر که شما هم با این تحول همگام شوید. مهندسی پرامپت به شما یاد می دهد چطور با هوش مصنوعی تعامل داشته باشید تا به اهداف و نتایج بهینه مورد نظرتان دست پیدا کنید.

به جز این رشته، مهارتهای دیگری هم وجود دارد که شما می توانید با یادگیریشان کسب درآمد کنید. ما در این مطلب بهترین و آسانترین مهارتهای فریلنسری که می توانند برایتان کسب درآمد به ارمغان داشته باشند را به شما معرفی میکنیم.

1- چت جی پی تی و هوش مصنوعی (AI)

مهارت های مورد نیاز فریلنسرها

کمتر کسی انتظار داشت که هوش مصنوعی به یکباره اینقدر پیشرفت کند. این پیشرفت همچنان ادامه دارد و آینده بیشتر از الان از هوش مصنوعی بهره خواهد برد. برای همین است که شرکتهای بزرگ فناوری در رقابت برای به خدمت گرفتن هوش مصنوعی هستند. شما هم به عنوان یک فریلنسر می توانید با یادگیری نحوه استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت جی پی تی (ChatGPT) و میدجورنی (Midjourney) آینده خودتان به عنوان فریلنسری که هوش مصنوعی نمی تواند جایگزینش شود را تضمین کنید. ChatGPT به روشهای مختلف به کمک شما می آید تا کارتان را آسانتر و ساده تر از قبل کند.

علاوه بر این، با ظهور هوش مصنوعی مشاغل جدید مرتبط با آن هم عرضه شدند که مهندسی پرامپت یکی از آنهاست. اگر فقط یک مهارت لازم باشد که به عنوان فریلنسر یاد بگیرید، قطعا همین مهندسی پرامپت است. 

2- زبانهای برنامه نویسی JavaScript، CSS و HTML

بهترین مهارت ها برای فریلنسری

توسعه وب هنوز هم یکی از پر تقاضاترین مشاغل فریلنسری محسوب می شود. به خصوص اینکه در سالهای اخیر برنامه نویسی با جاوا اسکریپت و همینطور کدنویسی با زبانهای سی اس اس و اچ تی ام ال در صدر پر تقاضاترین مهارتهای دنیا قرار گرفته اند.

از آنجایی که خیلی از کسب و کارها به راه اندازی سایت نیاز دارند، یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت می تواند برای شما درآمد زیادی به همراه بیاورد. اگر قصد یادگیری مهارت جدیدی دارید توصیه می کنیم روی یادگیری یک زبان برنامه نویسی و مخصوصا جاوا اسکریپت سرمایه گذاری کنید.

البته این را هم باید به خاطر داشته باشید که هر چه تقاضا بیشتر می شود رقابت هم افزایش پیدا می کند. بنابراین شما باید با هزاران فریلنسر دیگر که در حوزه توسعه وب دستی دارند رقابت کنید. پس باید دنبال راهی باشید که شما را به یک فریلنسر خاص و منحصر به فرد در این زمینه تبدیل کند.

برای شرکت در دوره آموزشی زبان برنامه نویسی جاوا روی لینک زیر کلیک کنید:

3- توسعه اپلیکیشن

از زمان شروع همه گیری کرونا خیلی از مشاغل به فروش اینترنتی و آنلاین محصولات و خدماتشان روی آوردند. این اتفاق باعث شد خیلیها به فکر تبدیل سایت به اپلیکیشن بیفتند. بسیاری از کسب و کارها مثل فروشگاهها، رستورانها و حتی خوار و بار فروشیها الان اپلیکیشن مخصوص خودشان را دارند که به مشتریان اجازه می دهد غیر حضوری خرید کنند و اجناسشان را درب منزل تحویل بگیرند.

یکی از دلایل اصلی این اتفاق، افزایش تقاضا برای توسعه اپلیکیشن است. این افزایش تقاضا از سال 2020 شروع شد و هنوز هم ادامه دارد. چیزی که باعث استقبال عموم از وب اپ ها شده این است که درست مثل برنامه های گوشی روی موبایل نصب می شوند و کار کردن با آنها خیلی راحت است. همین مسئله باعث شده در سالهای اخیر بازار مشاغل مرتبط با توسعه برنامه های اندروید و آی او اس حسابی داغ شود.

توسعه اپلیکیشن رشته جدید و نو ظهوری نیست؛ بنابراین خیلیها قبل از شما وارد آن شده اند. اما شما هم می توانید با کسب مهارتهای مربوط به آن آینده شغلی بهتری برای خودتان رقم بزنید.

4- طراحی و توسعه وردپرس

بهترین مهارت های فریلنسری

وردپرس (WordPress) به شما امکان می دهد تا خیلی سریع و راحت بتوانید سایت بسازید. از آنجایی که ساخت سایت با وردپرس ارزان هم هست، مشاغل و کسب و کارهای کوچکی که می خواهند وب سایت مخصوص خودشان را داشته باشند دنبال کسی می گردند که این کار را برایشان انجام بدهد.

یادگیری طراحی قالب های وردپرس، توسعه سایتهای پیچیده با وردپرس، راه اندازی فروشگاههای آنلاین و پلتفرمها با وردپرس از شما یک فریلنسر با مهارتهای عالی می سازد. درسال 2020، وردپرس در رتبه هفتم پرتقاضاترین مهارتهای سایت UpWork -یکی از بزرگترین سایتهای دورکاری و فریلنسری دنیا-  قرار گرفت.

برای شرکت در دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس روی لینک زیر کلیک کنید:

5- مدیریت پروژه

شیوع کرونا باعث شد خیلی از کسب و کارها به دورکاری روی بیاورند. با اینکه تعداد کمی از مشاغل همچنان مجبور بودند به صورت حضوری کار کنند؛ خیلیها این تغییر را پذیرفتند و حتی بعد از اتمام همه گیری هم به ارائه همه یا بخشی از خدماتشان به صورت دورکاری ادامه دادند. 

این اتفاق فرصت جدیدی پیش روی فریلنسرها و به خصوص مدیران پروژه گذاشت. مدیر پروژه مسئولیت مدیریت یک تیم، تعیین وظایف و اطمینان از طی شدن درست مسیر پروژه را به عهده دارد. طبق اعلام سایت FlexJobs، مدیریت پروژه در رتبه چهارمین مهارت پر تقاضا قرار می گیرد. اگر مردمی هستید و ارتباط اجتماعی بالایی دارید این شغل برای شما بسیار مناسب است.

برای شرکت در دوره آموزشی مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK روی لینک زیر کلیک کنید:

6- طراحی گرافیک

طراحی گرافیک از آن شغلهاییست که هنوز هم در صنعت دورکاری جزو پر تقاضاترینها به حساب می آید؛ ولی با این حال یکی از اشباع شده ترین بازارهای کاری هم همین طراحی گرافیک است. مشکل اصلی اکثر فریلنسرهای طراحی گرافیک این است که برای ارائه خدمات دنبال حوزه های وسیعی مثل طراحی لوگو یا طراحی پوستر می روند.

توصیه ما این است که به جای این کار سعی کنید در حوزه های کوچکتر و کمتر رقابتی مثل طراحی بسته بندی محصول یا طراحی ایموت توییچ ارائه خدمات کنید. طراحی گرافیک جزو 10 مهارت برتر سال 2022 معرفی شد. شما هم می توانید با کسب مهارت در این زمینه به درآمد خوبی برسید.

برای کسب مهارت های مورد نیاز برای طراحی گرافیک دوره های آموزشی زیادی وجود دارد که یکی از ان ها دوره آموزشی نرم افزار کورل دراو می باشد.

برای شرکت در دوره آموزشی کورل دراو روی لینک زیر کلیک کنید:

7- رایانش ابری

طبق آمار برخی سایت ها، رایانش ابری (Cloud Computing) پر تقاضاترین مهارت توصیه شده برای یادگیری در سال جدید است. وقتی حرف از رایانش ابری می شود، حوزه های مختلفی را می توان نام برد که باید مهارتهایشان را یاد بگیرید.

 به طور کلی شما باید رایانش ابری، آمازون وب سرویس (AWS)، مایکروسافت آژور (Azure) و مهارتهای لازم برای تبدیل شدن به یک مهندس رایانش ابری یا حتی یک برنامه نویس را فرا بگیرید. 

بعد از یادگیری این دوره ها می توانید به کسب و کارها و استارت آپهای SaaS (نرم‌افزار به عنوان سرویس) ملحق شده و به توسعه پروژه هایشان کمک کنید.

8- علم تحلیل داده

تحلیل داده از مهارت های خوب برای فریلنسری

علم داده (Data science) در نگاه اول دانش پیچیده و سختی به نظر می رسد؛ اما یادگیری آن نسبتا ساده است. از این مهارت در کسب و کار برای کمک به شرکت ها در تجزیه و تحلیل اطلاعات فروش و مشتریانشان با هدف رونق بخشی به کسب و کار استفاده می شود. 

تحلیل داده هم مهارت سودآوریست و تحلیلگران داده معمولا حقوق بالایی دارند. اما برای اینکه در تجزیه و تحلیل داده‌ ها ماهر شوید باید روی تفسیر داده ها، الگوهای نقطه های و موارد دیگر مسلط شوید. 

9- ادمینی

دستیار یا کاردان امور اداری وظیفه مدیریت امور یک دفتر را به عهده دارد، با این تفاوت که این مدیریت به صورت دورکاری و غیر حضوری اتفاق می افتد. وظیفه شما در این شغل رسیدگی به امور مشتریان، مدیریت شبکه های اجتماعی، نظارت روی تیم، حسابداری، مدیریت فضای مجازی و سایر فعالیت ها مربوطه است. 

با اینکه ممکن است این شغل به نظرتان آسان بیاید، اما به مهارت و توانایی انجام چند کار با هم نیاز دارد. 

10- مشاوره

همزمان با افزایش روز به روز مشاغل اینترنتی و روی آوردن خیلیها به دورکاری، تقاضا برای مشاوره آنلاین هم رو به افزایش است. معمولا مشاوران از درآمد خوبی برخوردارند و این روزها هم بازار مشاوره آنلاین حسابی داغ شده است.

البته این را هم باید بدانید که مشاوره مهارتی سخت و دشوار است و تسلط روی آن به تلاش و تجربه زیادی نیاز دارد. اما یادگیری برخی از دسته بندی های مشاوره مثل مشاوره سئو خیلی آسان است. اگر به کار مشاوره علاقه دارید می توانید به یک مشاور سئو تبدیل شوید.

11- تولید ویدئو

نظر سنجی جدید سایت UpWork نشان می دهد که تولید و ساخت ویدئو یکی از آن مهارتهاییست که روز به روز تقاضا برای آن افزایش پیدا می کند. با ظهور پلتفرمهایی مثل تیک تاک و اینستاگرام جای تعجب نیست که خیلیها دنبال کلیپ سازهای حرفه ای یا ادیتورهای ویدئو می گردند تا محتوای بهتری تولید کنند.

اگر دلتان می خواهد به یک فریلنسر موفق تبدیل شوید می توانید روی یادگیری و تسلط بر مهارت های ساخت و ویرایش ویدئو تمرکز کنید.

12- ساخت فروشگاه آنلاین

ساخت فروشگاه آنلاین یکی از مهارت های پر تقاضا است. ساخت فروشگاه آنلاین مهارت بسیار سودآوریست که درآمد زیادی برایتان به ارمغان خواهد آورد. شما می توانید علاوه بر هزینه ای که از مشتریان بابت راه اندازی فروشگاه آنلاینشان می گیرید، هر بار که مشتری جدیدی را به فروشگاه می آورید کمیسیون دریافت کنید.

13- کپی رایتینگ

یکی دیگر از مهارتهای بسیار عالی که می توانید راحت آن را یاد بگیرید کپی رایتینگ است. کپی رایتینگ به زبان ساده یعنی تبلیغ نویسی. برای اینکه بتوانید در این حوزه درآمد خوبی کسب کنید باید مهارت نویسندگی خیلی خوب و قلم خلاقانه ای داشته باشید. با این حال بر خلاف خیلی از مهارتهایی که در همین لیست به آنها اشاره کردیم، یادگیری کپی رایتینگ آنقدرها سخت نیست. اگر حس می کنید استعداد نوشتن دارید می توانید در زمینه های مختلفی مثل کپی رایتینگ محصول، مقاله نویسی، ایمیل نویسی و مقاله نویسی مشغول به کار شوید.

جمع بندی

پیدا کردن مهارتی که بازار کار خوبی داشته باشد و بتواند برای شما به عنوان یک فریلنسر کسب درآمد کند خیلی مهم است؛ اما مهمتر از آن پیدا کردن شغلیست که از آن لذت ببرید و دوستش داشته باشید. اگر به هیچ کدام از زمینه هایی که ما امروز معرفی کردیم علاقه ای نداشتید هیچ مشکلی نیست. دنبال یادگیری مهارتی بروید که مورد علاقه تان باشد. کار شما در درجه اول باید علاقه شما باشد، به این ترتیب هیچ وقت از انجام دادنش خسته نخواهید شد.

برخی از مهارت های مورد نیاز برای فریلنسری در این مقاله معرفی شدند. برای یادگیری این مهارت ها می توانید در دوره های آموزشی موسسه خرد شرکت کنید. در پایان دوره های برگزار شده در موسسه آموزش عالی آزاد خرد می توانید مدرک معتبر از وزارت علوم بگیرید که قابل استعلام و ترجمه است.

اولین امتیاز را ثبت کنید
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *